Tjedan ljubavi na Sljemenu: iskoristite vožnju žičarom s pogledom na Zagreb

by | 8 veljače, 2024
žicara sljeme

ZET ove godine za sve zaljubljene organizira “Valentinovo u gondoli”, i to od ponedjeljka, 12. veljače do petka, 16. veljače.

Gondole će za ovu prigodu biti posebno dekorirane stvarajući bajkovitu atmosferu, a vožnja u visine i jedinstven pogled na grad Zagreb postat će nezaboravni dio svake ljubavne priče.

Po dolasku na žičaru parove će dočekati pjenušac i još jedno ugodno iznenađenje – intiman ručak ili večera uz noćenje u Tomislavovom domu, ovisno u odabranom paketu.

Osim romantične vožnje žičarom, na Gornjoj postaji bit će postavljen i “photo point” u obliku srca kao savršeno mjesto za posebne fotke za društvene mreže.

U prodaji će biti tri komercijalna paketa:

Paket 1 po cijeni od 32 eura uključuje prijevoz putnika žičarom i pjenušac za parove.
Paket 2 po cijeni od 80 eura uključuje prijevoz putnika žičarom, pjenušac za parove i ručak za dvije osobe u restoranu Tomislavov dom.
U Paket 3 uključen je prijevoz putnika žičarom, pjenušac za parove i smještaj za dvije osobe u Standard sobi na bazi jednog polupansiona (večera i doručak) u hotelu Tomislavov dom. Cijena je 135 eura.

Paket 1 u prodaji je na blagajnama žičare, dok je za Pakete 2 i 3, zbog provjere smještajnih kapaciteta, potrebno kontaktirati ZET putem e-mail adrese [email protected] ili pozivom na broj telefona 01/3651-669.

Šarm Sljemena i romantična atmosfera u ukrašenim gondolama stvorit će trenutke koji će zaljubljenima zauvijek ostati u sjećanju.

Pročitajte: Mjesec ljubavi: pet biljaka koje možete pokloniti umjesto buketa 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia (@time4me.eu)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZG express (@zg.express)

Foto: Instagram, naslovna: @dtomrlin