Uz svaki primjerak novog broja “Ljepote&zdravlja” dobivate ekskluzivan poklon!

by | 2 prosinca, 2022
tinktura poklon ljepota&zdravlje

Novi broj časopisa “Ljepota&zdravlje” čeka vas na svim prodajnim mjestima s tiskovinama do 29. prosinca, a uz svaki primjerak dobivate poklon s potpisom brenda Tinktura.

Novi, blagdanski broj časopisa Ljepota&zdravlje stigao je na sva prodajna mjesta! Osim što smo vas poželjeli iznenaditi te smo pripremili jednu od najposebnijih naslovnica dosad, prosinački broj donosi i pregršt tema uz koje se možete opustiti – idealno, ispod tople dekice. Naravno, prosinac ne bi bio prosinac bez poklona za vas – stoga vas u novom broju čeka veliko blagdansko darivanje. Ipak, nismo stali na tome! Zahvaljujući našim dragim prijateljima iz omiljenog hrvatskog brenda prirodne kozmetike Tinktura, uz svaki primjerak novog broja dobivate i poklon!

Tinktura je uz svaki primjerak broja za prosinac pripremila proizvod iz svoje make-up linije, pa tako možete birati između različitih nijansi olovke za usne, rumenila, bronzera, highlightera, sjajila za usne, kao i tekućeg ruža za usne, olovke za oči, tuša za oči i ruža. Drugim riječima, cijelu make-up kolekciju brenda Tinktura možete dobiti uz novi broj Ljepote&zdravlja! Prvi je ovo put da Tinktura poklanja cijelu svoju make-up liniju, i to čini ekskluzivno za Ljepotu&zdravlje. Stoga, nadamo se da ćete “uloviti” baš onaj proizvod koji vam nedostaje u vašoj kozmetičkoj torbici. 

U galeriji ispod pogledajte između kojih sve make-up proizvoda brenda Tinktura možete birati uz novi broj Ljepote&zdravlja

 

Foto: PR