Zavirite u novi broj “Ljepote&zdravlja”! Evo što sve donosi prosinačko izdanje

by | 30 studenoga, 2022

Posljednji mjesec 2022. godine je stigao, a s njime i bogat blagdanski broj časopisa Ljepota&zdravlje! Otkrijte što vas čeka na čak 170 stranica novog broja… 

Kraj godine revijalno prate slavlja, stoga smo i mi u Ljepoti&zdravlju poželjeli godinu zaključiti slaveći one koje nas najviše inspiriraju – žene. Na kioscima vas tako čeka bogati prosinački broj na čijoj smo jedinstvenoj naslovnici okupili nekoliko izvanrednih žena. Svaka od njih posebna je, no ono što ih stavlja pod jednu egidu jesu njihovi uspjesi, njihova snaga, znanje, predanost i srčanost. Svaka od njih svojim djelovanjem sudjeluje u kreiranju boljeg svijeta za sve nas – pravednijeg, zdravijeg i jednostavno ljepšeg. “Na kraju još jedne godine, mi slavimo žene kojima se divimo, a vas pozivamo da nam se pridružite u slavlju tako što ćete podignuti čašu u ime svih vaših postignuća u 2022.”, poručuje glavna urednica Ljepote&zdravlja, Matea Martek. 

Djelić tema koje vas čekaju na čak 170 stranica novog broja Ljepote&zdravlja, provjerite u nastavku…

ljepota&zdravlje novi broj prosinac 2022

Novi broj časopisa Ljepota&zdravlje donosi…

#1 Žene kojima se divimo

ljepota&zdravlje novi broj prosinac 2022

Uspješne, moćne i autentične, inspiriraju nas svojim postignućima, ali i svojom snagom, odlučnošću i posvećenošću – kako svojim poslovnim i privatnim ciljevima tako i svojim nastojanjima da ovaj svijet učine boljim i zdravijim mjestom za sve nas. Predstavljamo vam osam sjajnih žena koje su ostavile trag u 2022. godini: Sandru Perković, Mojmiru Pastorčić, prof. dr. sc. Sanju Musić Milanović, Severinu Vučković, Anu Grgić Tomić, Ivanu Bodrožić, Jelenu Veljaču i Tihanu Lazović Trifunović.

#2 Hollywood inspo: Hair & make-up masterclass

Pripremate se za crveni tepih? Ne? U svakom slučaju, želimo vam da se tijekom blagdana tako osjećate. U potrazi za inspiracijom, odabrali smo neke od najupečatljivijih celebrity lookova u 2022. godini. I to nije sve. Tu su i savjeti zvijezda koje stoje iza celebrityja, odnosno visažista i frizera zaslužnih za ove hair & make-up stilove. Zablistajte!

#3 Glamur 2.0

Foto: Maja Kljaić

Čini se da je posljednjih godina glamur pao u drugi plan i – vrijeme je da redefiniramo njegovo značenje. Zašto je to važno? Zašto priželjkujemo glamur, pa makar i samo u posebnim danima ili blagdanskim noćima? On će učiniti da se osjećamo aktraktivnije, povezat će nas sa sjajem, izobiljem i blagostanjem, probudit će novi optimizam. Stoga smo pitali modne dizajnere što je za njih – glamur danas.

#4 10 lekcija koje nismo naučili u školi 

Iako smo mi ljudi na vrhu evolucijske ljestvice, pojam “čovjek” često koristimo kao sinonim za – smrtan ili pogrešiv. Najviše griješimo jer smo u svijet uključeni i filtriramo ga kroz vlastitu perspektivu i osjećaje, a često je ona ograničena ili iskrivljena. Naravno, ako živimo dovoljno dugo, većina nas na kraju nauči nešto i savlada neke od kognitivnih distorzija. A naučene vještine stečene mukotrpnim zalaganjem željeli smo vjerojatno imati i puno prije. U tom smislu, mi vam ih nudimo odmah – kao osnovu za uspješniji život.

#5 Pokloni za vas

ljepota&zdravlje novi broj prosinac 2022

U suradnji s našim dragim prijateljima, za vas smo pripremili veliko blagdansko darivanje! Zavirite u prosinačko Lj&Z izdanje, odaberite poklon i slijedite naše upute… Dobitnike poklona objavljujemo u siječanjskom tiskanom izdanju Ljepote&zdravlja.

Naslovnica:

Fotografije: Jelena Balić
Kreativno vodstvo projekta i styling: Petar Trbović
Make-up: Simona Antonović, Dajana Pajkić
Kosa: Mijo Majhen, Anamarija Uroić za Raptur – Hair & Beauty
Asistentica stilista: Laura Bošnjak
Styling Severine Vučković: Katija Šimundić
Tehnička realizacija projekta: Omega komunikacije
Autor ideje: Nikola Grbin

 

Foto: iStock via Getty Images, Getty Entertainment, PR