Uz ove poslastice njega zuba kod vašeg psa nikad nije bila lakša

by | 5 prosinca, 2022
njega zubi kod pasa

Tema o kojoj se rijetko priča, ali vrlo često muči pse i njihove brižne vlasnike, jest borba s plakom i zubnim kamencem. Njega zuba kod pasa iznimno je važna jer sprječava nastanak potencijalno opasnih bolesti i stanja. U prevenciji vam mogu pomoći i prirodne poslastice za pse koje pospješuju redukciju bakterija iz usta kod pasa.

Qchefs poslastice za pse od sada možete pronaći u sklopu dućana Coccole u Samoboru – jednom od prvih u ovom dijelu Europe koji je u svoju ponudu ulistao potpuno prirodne poslastice napravljene od samo pet prirodnih sastojaka i koje smanjuju bakterije u ustima do 80 %. Qchefs ne sadrži žitarice, laktozu niti umjetne aditive pa ih smiju konzumirati i najizbirljiviji psi.

poslastice za uklanjanje plaka

 

Po čemu je Coccole drukčiji od drugih salona i dućana?

Coccole grooming salon i specijalizirani dućan za pse jedan je od prvih u Hrvatskoj s vrlo posebnom paletom proizvoda i usluga.

Od posebnih usluga izdvajaju se SPA tretmani kao što su ozonska SPA kad s mliječnom kupkom, zelena glina, aromaterapija za pse, a klasični tretmani uključuju uređivanje i šišanje, šapokuru, izlinjavanje. U ponudi dućana mogu se pronaći najkvalitetnije poslastice od čistog mesa, smoothie, organska kozmetika za pse, više vrsta interaktivnih igračaka, certificirane kompatibilne vrećice za izmet i mnogi drugi proizvodi koje je Coccole među prvima u Hrvatskoj ponudio kupcima.

Tko stoji iza Coccole brenda?

Iza brenda stoji mlada poduzetnica Leona Kostadinović koja je svoju ekonomsku karijeru u razvoju EU projekata zamijenila uređivanjem čupavih ljubimaca. Svoje znanje usavršila je u Special One grooming akademiji u Italiji gdje je učila od najboljih talijanskih svjetski priznatih groomera. Novootvoreni Coccole salon u Samoboru jedan je od prvih u Hrvatskoj s vrlo specijaliziranom paletom proizvoda i usluga.

“Sve je krenulo iz hobija i ljubavi prema mojoj toy pudli Coco. Otkad je ušla u moj život, zaljubila sam se u brigu o psećoj dlaci, raznolikim frizurama, uređivanju, te je otvaranje salona bio prirodan slijed događaja. Brend Coccole nastao je iz spoja imena Coco i mog imena Leona, a sama riječ na talijanskom znači maženje. Ljubimci u Hrvatskoj u većini salona mogu dobiti samo osnovnu higijensku uslugu, a u Coccole ih želimo (raz)maziti. Zato njegujem individualan pristup svakom klijentu, a svi proizvodi koje koristim za njegu ljubimaca u salonu i za prodaju u dućanu prošli su moja testiranja na Coco i izuzetne su kvalitete.”

njega zubi kod pasa

njega zubi kod pasa

Tko je Coco?

I am princess poodle umjetničko je ime za toy pudlu imena Coco, koja je ujedno i prva hrvatska pudla influencerica. Ova slavna pudla ima tek dvije godine i već je prava zvijezda na Instagramu s više od 3500 pratitelja. Na njezinom feedu prvo ćete primijetiti njene slike s izložbi, putovanja i šetnje prirodom. Coco “posao” influencerice ne pada teško jer voli pozirati za kameru i biti u centru pažnje.

njega zubi kod pasa

njega zubi kod pasa

Foto: PR