UZ MASAŽU OVE ČETIRI TOČKE na tijelu možete se riješiti viška kilograma

by | 17 lipnja, 2017

Stimulacija određenih točaka na tijelu vam može pomoći da ubrzate metabolizam!

Svaki organ našeg tijela je izravno, pomoću energetskih kanala, povezan s određenim točkama na tikelu. Zato, ako želite poboljšati rad pojedinih unutrašnjih organa, potrebno je pronaći točke na tijelu s kojima su povezani i redovito ih masirate.

Danas vam otkrivamo koje su to četiri točke na tijelu čijom stimulacijom možete ubrzati proces mršavljenja i metabolizam, ali i poboljšati energetske kapacitete i koncentraciju.

Točka na uhu

Stimuliranjem ove točke ubrzava se metabolizam, što doprinosi gubljenju težine. Masirajte je palcem u trajanju od tri minute, tri puta dnevno. Primijetit ćete da imate više energije nakon masiranja.

Točka na licu

Potrebno ju je stimulirati dva puta dnevno, po pet minuta. Ona će vam pomoći da kontrolirate apetit i napadaje anksioznosti.

Točka na ruci

Ovo je ključna točka kroz koju prolaze svi meridijani vaše unutrašnje energije. Masirajući je dva do tri puta dnevno po minutu poboljšat ćete rad crijeva, a samim tim doprinijeti mršavljenju.

Točka na nozi

Ova točka se zove Zi San Li i najčešće se stimulira. Stimulacija ove točke suzbija upalne procese i poboljšava probavu. Nalazi se ispod čašice koljena. Masirajte je kružnim pokretima devet puta, po 10 minuta svaki dan. Nemojte masirati ovu točku prije spavanja jer to može izazvati nesanicu.