Utorci su upravo postali zanimljiviji! Što kažete na after-work druženje uz tacose u El Toro Street Foodu?

by | 29 rujna, 2019

Zagrebački El Toro Street Food, mlađi brat većeg El Tora, otvorio je vrata u proljeće i od tad na odličnoj lokaciji (tik do glavnog zagrebačkog trga), oduševljava svoje goste i brojne turiste svojim kreativnim menijem sa zanimljivim street food jelima. Ono što su svi ljubitelji El Toro kuhinje i njegovi stalni gosti u “gradskom” El Toru često tražili su tacosi, pa s jesenskim danima El Toro Street Food u Petrinjskoj ulici započinje sa zanimljivim programom utorkom – Taco Tuesday.

Od idućeg utorka, 1. listopada, u samom centru gradu, svaki utorak nakon posla, od 17 sati El Toro street food održavat će večer posvećenu ovom svjetski popularnom street food jelu. Chef Mario Mihelj iz tjedna u tjedan osmišljavat će nove kombinacije taca inspirirane raznim svjetskim zemljama pa jedva čekamo vidjeti što je osmislio. Naravno, bit će tu i klasici dobro poznati gostima “velikog” El Tora.

No, osim utorkom, El Toro Street Food osigurava ugodna after-work druženja uz dobre zalogaje i vino srijedom i četvrtkom, kada će u svojoj ponudi imati atraktivni meni – glavno jelo, desert i čašu vina za 120 kuna. Svaki će tjedan tako imati promociju drugih vinarija. Bilo da planirate izlazak u paru tijekom tjedna, druženje s prijateljicom, prijateljem ili većom ekipom nakon posla, El Toro Street Food siguran je odabir.

Foto: PR