Uskoro stiže podcast Michelle Obama koji će progovarati o zdravlju i emotivnim odnosima

by | 18 srpnja, 2020

Nakon dokumentarnog filma Becoming, kao i istoimenih memoara koji su u svijetu dosegnuli status bestselera, Michelle Obama je pripremila novu poslasticu za koju vjerujemo da će nas jednako inspirirati. Naime, ovog ljeta na Spotify stiže podcast bivše prve dame SAD-a putem kojeg će Michelle progovarati o temama bitnima svima nama, poput zdravlja i emotivnih odnosa.

The Michelle Obama Podcast premijerno će biti emitiran na streaming platformi Spotify, 29. srpnja 2020., a najavljeno je kako će se Michelle u podcastu pridružiti i mnogi zanimljivi gosti, poput njezine majke Marian, brata Craiga Robinsona, TV voditelja Conana O’Briena, renomirane novinarke Michele Norris i raznih drugih stručnjaka.

Ono što možemo očekivati jesu intimni i topli razgovori o zdravlju, problemima s kojima se svi suočavama, kao i emotivnim, prijateljskim i obiteljskim odnosima svima nam poznatima, za koje se sama Michelle nada kako će pomoći potaknuti diskusiju među slušateljima, ali i empatiju i razumijevanje.

Imajući na umu sve dosadašnje projekte Michelle Obame, malo je reći kako se veselimo ovom podcastu. Dijelite li naše mišljenje, vrijeme možete skratiti i nekim od podcasta s ove liste.

Foto: Guliver/Getty Images