Ukrasi za kosu domaćeg brenda kao stvoreni su za party sezonu

by | 15 studenoga, 2022
Irena Vučinić Ševarika

Pred nama je najveselija, ali i najblistavija sezona, stvorena za party komade. Razlog za to su brojne božićne proslave i domjenci, ali i famozni doček Nove godine. Bilo da imate zabavu na poslu, tulum s prijateljima ili ćete blagdane provesti u najužem krugu obitelji, raskošni ukras za kosu funkcionira za sve prigode. Bez obzira koji vam je plan, zbog čega ne biste bili u slavljeničkom stylingu? Tijekom prosinca ne možete pretjerati jer to je mjesec kad je sve dopušteno.

Mi smo se zaljubili u ove prozračne trodimenzionalne cvjetove koji izgledaju tako živo u kosi. Iza njih se krije Irena Vučinić Ševarika, koju već dobro znamo zahvaljujući vjenčanim ukrasima za kosu kojima nas je svojedobno osvojila.

Irena Vučinić Ševarika

“Često su nam novi materijali inspiracija za nadolazeće kolekcije, a ovaj smo uvrstili u sve nove modele ukosnica, rajfova, vjenčića pa čak i ogrlica. Laserski rezani, izrazito tanki i fleksibilni posebno dobro izgledaju u kombinaciji sa svečanim haljinama. Savršena doza sjaja podići će svaku pa i total black kombinaciju. Zavodljiva u intenzivnim bojama i metalik nijansama, naša nova kolekcija poziva vas da stvorite odvažan izgled koji osvjetljava noć i zasljepljuje sve oko vas”, poručuje autorica.

Mi ćemo dodati – istaknite se i zablistajte!

Irena Vučinić Ševarika

Irena Vučinić Ševarika

 

Fotografija: Karlo Jelić
Model: Mihaela Harambašić
Haljine: Schapé
Frizura i make-up: KANA makeup