Vjenčani ukrasi za kosu domaćeg brenda osvajaju na prvi pogled

A Five Petal Story

by | 21 travnja, 2022
vjenčani ukrasi za kosu

Nešto novo, nešto staro, nešto posuđeno i nešto plavo… Tradicija nalaže da svaka mladenka, kako bi sretno kročila u bračni život, mora na dan vjenčanja imati ova četiri detalja. Mi dodajemo i peti – prekrasan ženstveni ukras za kosu izrađen od ručno oblikovanih porculanskih cvjetova, koji će dati savršen pečat modnoj priči svake mladenke. 

Očaravajuća kolekcija dizajnerice Irene Vučinić sadrži ukrase koji odišu ženstvenom, damskom aurom. Cvjetovi od pravog porculana isprepleteni zlatnim ili srebrnim tonovima daju nježan izgled i šarm.

vjenčani ukrasi za kosu

Svaki cvjetni element posebno je ručno oblikovan od bijelog porculana, jedinstvene je teksture i oblika, a spojen je u nježne i elegantne cvjetove s pet latica. Svaka latica zasebno je izrađena kako bi se postigla stvarna tekstura cvijeta. 

vjenčani ukrasi za kosu

Inspiracija za ovu kolekciju, u kojoj je naglasak na raskošnim, ali profinjenim krunama za kosu bilo je bijelo cvijeće. Cvijeće je simbol ljubavi, moći, emocija i hrabrosti, a u ovoj kolekciji željeli smo bezvremenskim komadima opisati romantični vrt ljepote, profinjenosti i stila te odati počast cvijeću kao stalnom pratitelju u važnim životnim trenucima. 

Fotografija: Karlo Jelić
Model: Jelena Huđek (Talia model)
Vjenčanice: Schapé design
Frizura: Ritual by Marko Zirdum
Make-up: Karla Zirdum