Tuljci s feta namazom

by | 11 ožujka, 2014

Clipboard08

Sastojci:

  • 300 g svježeg sira
  • 300 g feta sira
  • 4 jaja
  • 80 g majoneze
  • 1 žličica hrena
  • 3 kisela krastavca
  • 200 g mortadele
  • 1 dl milerama
  • 1/2 vezice kopra
  • mješavina začina

Priprema:

1. Jaja skuhati a zatim ih oljuštiti i krupno naribati.
2. Feta sir krupno naribati, a kopar sitno nasjeckati.
3. Kisele krastavce dobro ocijediti, te ih sitno naribati.
4. U odgovarajućoj posudi pomiješati hren, mileram, majonezu, svježi i feta sir. Dodati ribana jaja, kisele krastavce, kopar i začine po želji, pa polako promiješati da bi se dobila ujednačena smjesa. Ostaviti u hladnjaku da se stegne.
5. Na šnite mortadele nanijeti po žlicu pripremljenog namaza, a zatim ih saviti u tuljce.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept.rs