Trodnevna dijeta s narančama: Skinite dva do tri kilograma

by | 20 kolovoza, 2013

Dijeta s narančama već je odavno osvojila tržište, ali sad se pojavila i skraćena trodnevna varijanta kojom se u tom kratkom roku može izgubiti i dva do tri kilograma. Ova dijeta se ne smije držati češće od dva puta mjesečno, u razmaku od najmanje dva tjedna.

Prvi dan doručkujte komad bijelog kruha, naranču i 100 g pahuljica. Za ručak uz dva komada kruha ide komadić lososa s limunovim sokom i zelenom salatom, a kao desert će poslužiti jedna naranča, žličica meda i čaša jogurta. Za večeru popecite 150 g jetrica s par šampinjona, pojedite šaku bobičastog voća s jogurtom i jednu naranču.

Drugi dan, doručak, komad kruha s malo maslaca, kuhano jaje i 100 ml soka od naranče, dok će za ručak biti malo kuhanog graška, salata, kruha s maslacem i jedna naranča. Večera vam donosi malo suhog mesa, pire krumpir i pirjanu mrkvu i tikvice, uz to ide i čaša jogurta, 100 g svježeg ananasa i naranča.

Doručak trećeg dana malo je obilniji, pa pojedite dva komada kruha s maslacem, dva komadića sira i komad dinje, dok ćete za ručak pripremiti rižu s govedinom, salatu od cikle, zelja i mrkve uz jednu naranču. Večerajte kuhanu piletinu s paprikom, kuhanu brokulu, prokulicu i naranču.

Još zanimljivih dijeta s voćem možete pronaći OVDJE.

Izvor: metroportal.hr