Nemojte čekati ljeto za vježbe za trbuh i stražnjicu – evo treninga kojemu se vraćamo

Neovisno o tome želite li drukčiji estetski ili snažniji trbuh, morate prionuti na "posao"

by | 22 studenoga, 2021
Vježbe za trbuh i stražnjicu

Dolaskom proljeća, krenu češći prijedlozi treninga za stražnjicu i trbuh, no činjenica je ta da se briga o fizičkom i mentalnom zdravlju treba događati zbog sebe, a ne zbog izgleda u kupaćem kostimu. Stoga, treba se usredotočiti na pozitivne promjene – a one uključuju i ovakve vježbe tijekom cijele godine.

Pročitajte više… Ako želite isprobati tabata trening, započnite ovim vježbama

Iz tog razloga, lako ćete pronaći vježbe koje možete raditi za sagorijevanje masti, izgradnju mišića i definiranje trbušnjaka te okruglije stražnjice, a možete ih integrirati u postojeći trening.

Za svaki rezultat potrebno je određeno vrijeme, a prve možete vidjeti unutar nekoliko tjedana dosljednog vježbanja. No može proći i nekoliko mjeseci do godinu dana prije nego što vidite potpune rezultate (to se tiče i vaših performansa, a ne samo estetski vidljive zategnutosti).

Pročitajte više… Studije potvrdile da su geni zaslužni za uspjeh na treningu

Ravan trbuh i okrugla stražnjica, ako vam je to uopće cilj, dostižan je ako se posvetite zdravom planu vježbanja i načina života i toga se držite. Uspjeh možete mjeriti i prema tome kako se osjećate, koliko ste izdržljiviji, kako vam stoji određena odjeća… Vi birajte!

Mi se, kad je o ovakvom treningu riječ, vježbanje kod kuće, okrećemo ovom YouTube treningu popularne instruktorice Pamele Reif.

Pročitajte više… Fitness trenerica savjetuje: Trening u trudnoći – što, kako i zašto?