Trener Jennifer Lopez podijelio kako pjevačica ostaje u formi

David Kirsch, trener poznatih, otkrio je tajnu pjevačicine fit forme

by | 11 studenoga, 2021
Jennifer Lopez

Često se komentira kako Jennifer Lopez nastupa tako da samo mi ostajemo bez daha – njezina forma i agilnost predmet su čestih rasprava. Kako joj to uspijeva?

Pa, jedan od trenera s kojima radi, David Kirsch iz New Yorka, upravo je otkrio malo detalja o tome kako poznati postižu tako isklesani izgled. U jednom intervjuu, David, čiji popis klijenata također uključuje Kerry Washington i Kate Upton – Kirsch kaže da je razlika između dobrog trenera i onoga koji to radi za pratitelje na Instagramu (pristup za koji napominje da je raširen u njegovoj industriji) jest intuitivno razumijevanje onoga što je pojedincu potrebno fizički, mentalno i duhovno.

“To je ono što često nedostaje – frustrirajuće je što se ovaj aspekt treninga prešućuje”, kaže on. Tako da izgled i kako se Jennifer osjeća nije samo zbog vježbanja. Različiti čimbenici ulaze u igru, uključujući način života, prehranu, stres, pa čak i vrstu ljudi kojima je netko okružen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Kirsch (@davidkirsch)

“Jennifer je pedantna u pogledu jela, spavanja i općenito o svemu u svom životu”, kaže on. “Nije samo fizička razina – radi se o transformaciji svakog aspekta vašeg života.Jennifer i ja puno hodamo, radimo i hodajući čučanj, koji je odličan za unutarnju stranu bedara i stražnjicu.”

Tu su još i “mrtvo dizanje” jednom nogom i boks, plus, Kirsch uvijek uključuje elemente pilatesa u trening. “U njezine treninge ubacujemo kardio, pliometriju, cijelo tijelo i donji dio tijela – oni su vrlo, vrlo intenzivni i ona shvaća sve vrlo ozbiljno,”

Osim ovako raznovrsnih treninga, tu je i zdrava prehrana. Iako je poznatima definitivno lakše priuštiti si takav stil života, svodi se na to da je važno barem nešto činiti za sebe i svoje zdravlje, i bolje raspoloženje.

 

Foto: Emma McIntyre/Getty Images Entertainment via Getty Images