Coastal Bride najpopularnija je tema za djevojačke zabave u 2024. godini

by | 17 lipnja, 2024
Trendovi vjenčanja za 2024: Coastal Bride

Nakon više od dva desetljeća ružičastih lenti, namjerno kičastih majica i sugestivnih detalja koji su bili sve samo ne profinjeni, na scenu stižu nešto drukčije djevojačke zabave. Sve glamuroznije i otmjenije, ovakve zabave dobivaju zanimljive teme, od svjetlucavih pa do onih koje uključuju to da svaka djevojka odjene haljinu u drugoj duginoj boji. Kad su trendovi za djevojačke zabave u 2024. godini u pitanju, jedna tema posebno se istaknula svojim osvježavajućim karakterom, a riječ je o zabavama s temom Coastal Bride, pod sloganom Last Toast on The Coast, odnosno “posljednja zdravica na obali”.

Trendovi djevojačkih zabava za 2024.: Što uključuje Coastal Bride party?

U idealnom slučaju, ovakva djevojačka zabava znači da ste spremni odvesti svoje djevojke na vikend na moru ili jezeru, no, sasvim simpatično, ovakva se zabava može organizirati i u iznajmljenoj kući s bazenom ili na lokalnom kupalištu.

Trendovi vjenčanja za 2024: Coastal Bride

Trendovi vjenčanja za 2024: Coastal Bride

Coastal Bride zabava uključuje nježnu nijansu plave boje u spoju s bijelom, a ta se kombinacija proteže na sve – od pozivnica do balona i dekoracija pa sve do outfita djevojaka koje stižu kako bi još jednom tulumarile s frendicom koja uskoro neće biti slobodna.

Kad su trendovi djevojačkih zabava za 2024. godinu u pitanju, ova tema najpopularnija je na Pinterestu, omiljenoj društvenoj mreži mladenki koje su u vječnoj inspiraciji za idejama koje će ih nadahnuti da svoje vjenčanje i sve popratne svečanosti organiziraju na stylish, trendi i fotogeničan način.

Slogan Last Toast On The Coast možete ispisati na pozivnice, majice, bucket šešire i šilterice i majica, a ako ste kuma koja organizira ovakvu zabavu, ne zaboravite nabaviti zgodne dodatke na napuhavanje, na kojima će ploviti vaša pića između zdravica.

Plave schrunchie gumice kao pokloni za sve uzvanice fantastična su ideja, baš kao i sunčane naočale s bijelim ili plavim okvirima u obliku srca.

Pročitajte: Najljepše lokacije u Hrvatskoj za intimna, mala vjenčanja u prirodi

Trendovi vjenčanja za 2024: Coastal Bride

Otkako su Beyoncé i Sabrina Carpenter u modu vratile look “koketne kaubojke”, neke mladenke odlučuju se na zabave u stilu “Coastal Cowgirl” koji uključuje i ljetne kaubojske šešire i kaubojske čizme.

Modni analitičari naglašavaju da je potraga za kupaćim kostimima za mladenke u porastu, sve zbog djevojačkih zabava koje je sve popularnije organizirati uz bazen ili na obali.

Trendovi vjenčanja za 2024: Coastal Bride

Što ako vam se ne sviđa ideja Coastal Bride, a želite da vaša djevojačka zabava bude u trendu?

Još jedna zgodna ideja donosi zabavu pod nazivom It’s A Match, bogato inspiriranu old money stilom i Zendayinim posljednjim filmom “Challengers”.

U ovom slučaju u fokusu je tenis, plisirane bijele suknjice, kokteli u zelenoj boji i teniske loptice kao zabavni detalji za posljednji, ludi oproštaj od frendice koja će kroz nekoliko dana postati – gospođa.

Trendovi vjenčanja za 2024: Coastal Bride

Trendovi djevojačkih zabava za 2024 ljepota & zdravlje coastal bride djevojačka zabava its a match

Foto: Pinterest