Beyoncé ima novu boju kose – znamo kako je kopirati (ako želite)

by | 9 studenoga, 2023
Beyoncé boja kose

Dolazak jeseni i zime ne znači nužno da morate potamniti svoju boju kose. Fantastičan primjer je Beyoncé, koja je nedavno svoju platinasto plavu grivu tek malo “utoplila”.

Predivna r’n’b zvijezda nedavno je završila svoju svjetsku turneju i čini nam se da je to proslavila novom frizurom. Nedavno je viđena u Los Angelesu s Taylor Swift na premijeri njezina filma The Eras Tour s novom bojom kose. Beyoncé je, naime, sve donedavno imala svijetloplavu boju kose, a onda je dodala nekoliko tamnijih pramenova stvarajući višedimenzionalnu, toplu boju plave u koju smo se zaljubili.

Pročitajte: Uz ovih 5 stilova šiški tanka i rijetka kosa izgleda bujnije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rita Hazan (@ritahazan)

Za novi stil zaslužna je njezina višegodišnja koloristica i frizerka Rita Hazan, koja je na Instagramu boju nazvala chantilly blond. Opisala ju je kao kremasto plavu boju sa zlatnim tonovima i toplim odsjajem. Hazan je ovim odabirom željela frizuri pjevačice dodati dimenziju i kontrast te stvoriti prirodniji izgled za nadolazeće hladno doba.

“Ova nijansa dobro funkcionira na svim tipovima kose i svim tonovima kože”, rekla je Hazan za medije. “Samo trebate prilagoditi boju i svjetlije-tamnije nijanse kako bi odgovarale vašoj boji kose.” Ovo nam se čini kao dobra formula za sve plavuše koje ove jesni i zime žele suptilno promijeniti svoje plave pramenove.

Kako kopirati izgled?

Sviđa li vam se plavi sjaj chantilly blonde boje i mislite da bi vam savršeno pristajala, Rita Hazan savjetuje da od kolorista tražite kremasto, zlatno plave pramenove koji će vašoj kosi dati puno kontrasta i dimenzije. Uz plave pramenove, radi kontrasta (ako je vaša kosa vrlo svijetla), dodajte i nekoliko sporadičnih tamnijih pramenova; neka budu tek za 1-2 nijanse tamnije od boje koju trenutno imate.

Pročitajte: 5 boja kose koje će vladati ove zime

Foto: @beyonce