Svi jedva čekaju treću sezonu serije “Bridgerton”. Evo detalja

by | 5 veljače, 2024
treća sezona bridgerton

Netflix je prije samo tri dana objavio sneak peek za treću sezonu popularne serije “Bridgerton”, što je razveselilo mnoge obožavatelje.

Nakon premijere druge sezone u ožujku 2022., nova sezona dolazi u dva dijela: prvi dio epizoda stiže 16. svibnja, dok će ostatak biti dostupan od 13. lipnja 2024.

U prvoj sezoni pratili smo život Daphne Bridgerton, dok se druga sezona fokusirala na njezinog brata Anthonyja.

Treća sezona posvetit će se omiljenim likovima Penelope Featherington i Colinu Bridgertonu, čiji će se ljubavni odnos razvijati temeljem četvrtog romana autorice Julije Quinn, “Romancing Mister Bridgerton”.

U sneak peeku za treću sezonu, gledatelji su dobili uvid u razgovor između Penelope i Colina, gdje Penelope izražava svoje osjećaje prema Colinu, no situacija se komplicira nakon što dođe do nesporazuma i uvreda. Penelope, odlučna u svojoj neovisnosti, odlučuje da je vrijeme da se uda, no put do pronalaska pravog supruga bit će pun izazova.

Jedina njezina želja jest naći partnera koji će joj omogućiti neovisnost i slobodu da živi život kakav želi, daleko od utjecaja svoje obitelji i njezine uloge kao Lady Whistledown.

Colin se vraća s ljetnog putovanja s novim izgledom koji ga čini još popularnijim, ali mu Penelope istovremeno ne izlazi iz misli. Unatoč njezinoj distanci, Colin ne odustaje od njihovog odnosa te čak pomaže Penelope u potrazi za suprugom, sve dok ne shvati da osjeća više od prijateljstva prema njoj.

Uz Nicolau Coughlan i Lukea Newtona u ulogama Penelope i Colina, u trećoj sezoni se pridružuju i Luke Thompson, Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh, Hannah Dodd, Jonathan Bailey te mnogi drugi.

S dramatičnim završetkom druge sezone, ljubav Penelope i Colina suočit će se s brojnim preprekama koje će gledatelje držati prikovanima uz male ekrane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Pročitajte: Omiljeni zagrebački Filteraj najavljuje sjajne wellbeing radionice i događanja 

Foto: Instagram, naslovna: @bridgertonnetflix