Tortilje s piletinom

by | 26 veljače, 2013

Sastojci:

  • 8 pečenih tortilja
  • 400 g pilećeg bijelog mesa
  • 100 g majoneze
  • 1 dl vrhnja
  • 2 kisela krastavca
  • prstohvat češnjaka u prahu
  • 1 manja zelena salata
  • 150 g kupusa
  • 1 cikla
  • mješavina začina

Priprema:

1. Pileće bijelo meso narezati na štapiće i začiniti po ukusu. Zatim ga popržiti na vrućem ulju da porumeni.
2. Posebno pomiješati majonezu, vrhnje, naribane kisele krastavce, češnjak u prahu i začine po ukusu.
3. Kupus i ciklu naribati.
4. Tortilje premazati smjesom od majoneze, a zatim preklopiti listovima zelene salate. Rasporediti pomalo piletinu, posuti kupusom i ciklom pa preklopiti.

Izvor: Dobra hrana