Topli sendviči s jajima

by | 4 ožujka, 2013

Sastojci:

  • 16 šnita tost kruha
  • 11 jaja
  • 8 listova šunke
  • 250 g ribanog sira
  • 2 dl mlijeka
  • mješavina začina

Priprema:

1. U odgovarajućoj posudi umutiti 3 jaja, mlijeko i začine po ukusu.
2. Uzeti okruglu modlu za pogačice i pomoću nje na 8 šnita tost kruha izdubiti rupu po sredini.
3. Sir naribati na krupno.
4. Pleh obložiti papirom za pečenje. Cijele komade tost kruha natopiti mješavinom mlijeka i jaja pa poslagati u pleh. Preko svake šnite staviti list šunke i malo sira. Zatim izdubljene komade tosta natopiti smjesom od jaja i staviti preko sira tako da se dobije sendvič.
5. U udubljenje na svakom tostu razbiti po jedno jaje (odabrati manja jaja).
6. Peći u zagrijanoj pećnici na 200 ºC dok se jaja ne ispeku.

Izvor: Dobra hrana