TikTok “brow lift” trik koji obožavaju visažisti, a postat će omiljen i vama

by | 14 svibnja, 2021
kendal jenner

U moru TikTok trendova često se znamo izgubiti i više nismo ni sami sigurni koji bi trebali isprobati.

I sami smo naišli na neke koje nitko ne bi trebao isprobavati na svom licu, no postoji nekolicina dobrih koje koriste čak i make up artisti. Jedan od onih koje i mi obožavamo te koristimo svakodnevno je onaj za home-made brow lift. Obrve su definitivno okvir našeg lica i mogu potpuno promijeniti izgled osobe. Iako i sama idem redovito na brow lift, ovo je metoda kojom si uvijek prolongiram trajanje podignutih, čupavih obrva za nekoliko tjedana. I naravno, ovaj izgled nije za sve, ali ako ne probate, nećete ni znati kako vam stoji. Bit će vam potreban svega jedan dan da se naviknete na ovaj novi, gušći izgled obrva.

Sve što trebate napraviti je začešljati obrve prema gore (popuniti prazna područja olovkom ili pomadom i tankim kistićem i još jednom prijeći kistom ili voskom preko njih (nije loša metoda ni lak za kosu). Zadnji korak kojim ćete doista dobiti obrve kakve i Kendal Jenner ima je nanijeti korektor baš ovako kako je prikazano u videu.

@daniellemarcanmy brows said 📈 also that’s one sweet transition. using all @kosas #browfreakchallenge #ad♬ original sound – Beatzbybear

Foto: Instagram/Kendal Jenner