Strast u vezi možete rasplamsati i na ove neuobičajene načine

by | 17 travnja, 2020

Vjerovali ili ne, postoje neki prilično jednostavni načini kako potaknuti želju svojih partnera, a da ih ni ne dodirnete. Najteži dio priče je zapamtiti ove savjete i početi ih primjenjivati. Kada to napravite, rasplamsat ćete strasti kad god to poželite, kako piše Medium.

1. Očekuje da mu kažete “Volim te”. “Sviđaš mi se” će učiniti da se on osjeća kao da je s prijateljicom.

2. Pozovite ga na ručak. Dođite po njega, umjesto da se sastanete negdje. Tako ćete pokazati da vam je stalo do njega i da vam nije teško zbog toga prijeći neki kilometar više.

3. Nasmiješite se kad god uđe u sobu. Time ćete pokazati da ste sretni što ga vidite, da vam je i dalje privlačan i da vam je nedostajao ma koliko god kratko bili razdvojeni.

4. Dajte mu kompliment prije nego što ode na posao. Zbog toga će se osjećati samouvjereno po pitanju svog izgleda.

5. Pogledajte zajedno neki film na laptopu, to je sjajan način da se ponovo povežete nakon napornog dana ili tjedna. Blizina i tišina govore puno.

6. Natječite se s njim u aktivnostima na otvorenom i dajte sve od sebe. Vaša izdržljivost podsjetit će ga na vašu snagu i moć.

7. Donesite mu nešto s poslovnog puta. Bit će sretan što ste mislili na njega iako ste bili vrlo zauzeti.

8. Kad izađete s prijateljicama, pošaljite mu simpatičnu poruku da ćete se brzo vratiti. A onda se vratite nekoliko minuta ranije i pokažite mu da cijenite vrijeme koje provodite zajedno.

9. Recite nešto lijepo o njemu pred drugima. To pokazuje da se ne bojite pokazati koliko ga volite pred prijateljima ili obitelji.

10. Ovo je možda malo škakljivo zato što bi moglo ugroziti njegov ego. Popravite nešto za što je on rekao da će se pobrinuti. Bit će ponosan na vas jer ste to učinili i skinuli jednu stavku s njegovog popisa obveza.

Foto: Unsplash

IZVOR: INDEX.HR