Ovo je 5 najprodavanijih LELO seksualnih igračaka

by | 3 rujna, 2021
LELO, seksualne igračke

Sigurni smo da malo koja žena nije čula za LELO – poznatu švedsku tvrtku koja je sinonim za skupe, najluksuznije, najsnažnije i kvalitetne naprave za poboljšanje intimnog života. Danas oni nude širok raspon proizvoda – od kozmetike do senzualnog donjeg rublja, a od samog početka postavljaju najviše standarde u kvaliteti i dizajnu. Svaki proizvod ima elegantan ergonomski dizajn što dodatno privlači, a materijali su iznimno kvalitetni što bez sumnje opravdava cijenu.

Dakle, bez obzira na to želite li samo začiniti stvari sa svojom boljom polovicom ili se sami opustiti u nove avanture, LELO će vam zaista pružiti sve što tražite (čitaj: ono najbolje). Oni promiču granice senzualnosti i dizajniraju inovativne i luksuzne predmeta koje svatko želi, te dopuštaju istražiti ono novo, neotkriveno. Upravo zato posvećeni su kvaliteti, eleganciji i dizajnu.

Pročitajte: Par razloga zašto investirati u skupe seksualne igračke 

Top 5 bestsellera na stranici lelo.com

LELO Ina Wave

Rabbit igračke istovremeno pružaju vaginalnu stimulaciju i stimulaciju klitorisa te su izrazito popularne među ženama. Jedna od najprodavanjih seksualnih igračaka je LELO Ina Wave koji odlično masira vašu G-točku zbog snažnih vibracija te pruža valove nekontroliranog užitka. Snažni stimulator klitorisa pružit će vam vrhunac kakav ne možete ni zamisliti.

lelo

LELO Tiani 3 masažer za parove

TIANI 3 je moćan punjivi masažer kojim se upravlja putem daljinskog upravljača, a njegove intenzivne vibracije pružaju ciljano zadovoljstvo ženskih vanjskih i unutarnjih erogenih zona. Osim toga, i partner osjeća zavodljive vibracije kojima je teško odoljeti i donosi sasvim novu dimenziju uzbuđenja. TIANI 3 dizajniran je tako da besprijekorno zadovolji oba partnera. ”Sense Motion” omogućava kontrolu nad vibracijama po vašoj mjeri, brzo i jednostavno – jednim potezom ruke.

lelo, seksualne igračke

LELO SONA™ Cruise masažer za žene

SONA Cruise stimulira čak i onaj dio tijela koji nije vidljiv okom zahvaljujući tihim zvučnim valovima koji pružaju nezaboravnu masažu. SONA Cruise omogućit će vam nezaboravnu i senzualnu igru te dugotrajne i zabavne vrhunce, a odlična Cruise tehnologija omogućava da sami odaberete jačinu podražaja – većim pritiskom SONE na tijelo stvara se jači užitak i doživljaj.

LELO, seksualne igračke

LELO SONA™ masažer za žene

Masažer za žene koji radi po principu zvučnih valova. Vodootporan, što znači da ga bez problema možete koristiti u kadi ili pod tušem. Ono što je zanimljivo i odlično, SONA koristi zvučne pulsacije umjesto običnih vibracija i time omogućava zadovoljstvo čak i bez izravnog dodira s kožom. Zvučni valovi osjećaju se duboko unutar cijelog tijela.

LELO, seksualne igračke

LELO GIGI™ 2

Seksi proizvod, to jest jedan od najpopularnijih vibratora za stimulaciju i precizno ciljanje G-točke pružit će vam uzbudljiv solo užitak kakvog svaka žena treba.

LELO, seksualne igračke

Izvor i foto: lelo.com

FOTO: Anna Shvets/Pexels