Svicha – novi domaći brend svijeća koje mirišu na božićne kolačiće i čine da se nasmijemo od srca

Svijeće izrađene sojinog voska i prirodnih mirisnih ulja

by | 25 studenoga, 2021
Domaći brend mirisnih svijeća od sojinog voska

Ovog Božića želite pokloniti nešto jedinstveno? Nešto što u kuću donosi smijeh? Želite oplemeniti nečiju svakodnevicu poklonivši sjećanje na ljepotu te iste svakodnevice? A najljepša i najuzbudljivija je svakako blagdanska svakodnevnica i sitni trenuci koji je čine najradosnijim dobom godine! U konačnici, želite poklon koji je povoljan i dovoljan? Sviche zvuče kao idealno rješenje!

Obitelj, ljubav, blagdanski stol i zajedništvo – upravo to bili su light motivi za nastanak Svicha – svijeća koje mirišu na božićne kolačiće i čine da se nasmiješ od srca.

Svicha mirisne suvenir svijeće izrađene su od sojinog voska i prirodnih mirisnih ulja. Njihov simpatični karakter otkriva se već u imenu, a mirišu na – bakine kolačiće. Svijeće prožete mirisom cimeta, vanilije, kokosa i citrusa mogle bi, osim tračka nostalgije, probuditi i želju za pokojim kolačićem!

Domaći brend mirisnih svijeća od sojinog voska

Ipak, ono što Sviche čini posebnima jesu četiri prekrasna vizuala koja ih čine savršenim poklonom. Njihovi natpisi podsjećaju na sve ono što čini naše blagdanske dane nezaboravnima. Podsjećaju da je naša jednostavna svakodnevica i svaka njezina rečenica, svaki njezin sitni trzaj itekako vrijedan uzdizanja i slavlja. 

”Svakodnevica je kaotična, ponekad naporna, a često dosadna. Ali vjerujem da, ako pogledamo malo bolje, nađemo te trenutke koje je čine vrijednom sjećanja. Ipak, život se većinom sastoji od posve malih i običnih dana, običnih rečenica, obične odjeće, običnih filmova. I svaki od tih dana vrijedan je, poseban, čini nas – nama”, objašnjavaju iz brenda.

Domaći brend mirisnih svijeća od sojinog voska

”Nama najdraži vizual kaže: ‘Znam da od jutros nisi stala’, a upućen je svima onima koji dane pred Božić provode pospremajući i kuhajući, pripremajući se za najveseliji blagdan u krugu najmilijih. Nasmijat će, zasigurno, baš svakoga tko se u toj rečenici pronalazi. Ili u njoj pronalazi nekog svoga. Dakako, dostupan je i u verziji: ‘Znam da od jutros nisi stao’,” kaže Ivana Granić Vican, stručnjakinja za digitalni marketing koja je brend pokrenula zajedno sa svekrvom Majom Vican. I ovo im nije prvi zajednički projekt. Već zajedno vode brend unikatnog nakita od drveta masline Soul of Nature.

”Uz jedan jednostavan vizual koji čestita Božić, tu je i jedan koji sve ukućane podsjeća da čišćenje i pospremanje nije smisao Božića. Poljupci, zagrljaji i najmiliji jesu. Četvrti vizual kaže: ‘Sam u kući i sarme tri puta dnevno’. On je najšašaviji, i našim kupcima najomiljeniji”, dodaje Ivana koja ističe kako su autentičnost, održivost, dobra energija brenda, personaliziranost ipak na cijeni. 

”Htjele smo slaviti svaki dan, svaku malu sitnicu, sve ono što čini platno naših dana jedinstvenim umjetničkim djelom. Svaki je dan posebna prilika. Sviche poručuju upravo to”, zaokružena je ova priča. 

Domaći brend mirisnih svijeća od sojinog voska

Sve vizuale Svicha možete razgledati na njihovom Instagram profilu, a vjerujemo da će ovaj sitan, ali pomno osmišljen poklončić razveseliti baš svakoga. Ako vam nedostaje ideja za poklon, možda vam baš ovaj hrvatski brend donese dašak novih ideja. 

Foto: PR