Što boja ruža govori o vama na prvom sastanku?

by | 8 listopada, 2015

ruz-naslovna

Iako niste namjeravale, izbor vašeg ruža za prvi spoj, može itekako ostaviti dojam koji možda niste htjele. “Čitaj mi s usana” tek sad ima pravo značenje.

Elle Style Awards 2015 - Inside Arrivals

Ukoliko nosite crveni ruž na prvom sastanku, šaljete signale emotivnog naboja, jer je to boja koja je povezana sa strašću, energijom i akcijom. Vi ste hrabra i samouvjerena žena.

FOX's "American Idol XIII" Finalists Party

Nude nijanse otkrivaju da želite biti ozbiljno shvaćene, da nemate što skrivati i da puno toga možete pružiti. Tu je i ranjivost i osjetljivost, ali s pravim partnerom će uvijek biti strasti.

'The Croods' Premiere - 63rd Berlinale International Film Festival

Ako ste odabrali jaku roza boju, a roza je inače boja nevinosti, šaljete pomalo mješovitu poruku. Vaš partner s kojim ste izašli može biti pomalo zbunjen time što želite, zato slobodno otvorite srce, ako je on onaj pravi.

Rihanna's 1st Annual Diamond Ball Benefitting The Clara Lionel Foundation (CLF) - Arrivals

Burgundy ili boja crnog vina odaje dojam jakog, odlučujućeg karaktera, ali također i nekoga tko ne želi sve odmah otkriti. To je boja koja kaže “budite strpljivi, pa ćete me upoznati”, što partneru može govoriti da malo “uspori”.

HBO's Annual Emmy Awards Post Award Reception - Arrivals

Koraljna boja odaje da ste entuzijast, razdragani, da želite biti primijećeni i da do svog cilja stižete žureći. Vi ste se spremni malo zabaviti, pa tek onda vidjeti gdje sve ovo ide.

fuksija

Boja fuksije, sa svojim nijansama ljubičaste, odiše sofisticiranošću i jednostavnošću. Govori da ste netko tko je kreativan, da želite stimulativne razgovore, a ne ono što je obično.

Comic-Con International 2015 Instant Views

Bez ruža, odajete dojam osobe koja ne igra igre i koja govori: “To sam ja, uzmi me kakva sam ili nikako.” Tražite otvorenost i iskrenost kod partnera.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Getty Images