Špijun na modnoj pisti

by | 26 travnja, 2011

Lijepa Ruskinja Ana Čepmen, koja je u srpnju 2010. godine izazvala jedan od najvećih špijunskih skandala još od doba Hladnog rata, debitirala je kao manekenka. I nije se proslavila – pištolj joj je ispao već na trećem koraku!
Ana Čepmen, koju je FBI prošle godine u Americi uhitio i deportirao u Rusiju s još osam „suučesnika“, pod sumnjom da se bave špijunažom, prošetala je modnom pistom na Tjednu mode u Moskvi, u pravom špijunskom izdanju.
Atraktivna riđokosa Ruskinja sve je iznenadila kada se pojavila na reviji kuće Shiyan & Rudkovskaya, u kožnom kompletu držeći pravi pištolj prislonjen na vrat manekena do sebe, ni manje ni više nego Dime Bilana, popularnog ruskog pevača.
Uprkos špijunskom renomeu, 29-godišnja Ana pokazala je da nije baš previše vična u baratanju pištoljem koji joj je ispao iz ruku čim se popela na pistu.
„Za specijalnog agenta, pištolj je deo profesije. To je nešto sveto. Njena nemarnost je, jednostavno, neprihvatljiva", komentirao je jedan veteran KGB-a u izjavi za lokalne medije.
Ovo nije Anin prvi „naoružani" izlet u svijetu mode. Nedavno je snimila seksi editorijal za rusko izdanje časopisa Maksim za koji je pozirala u izazovnom rublju, također, s pištoljem.

Tagovi: