Šnicle u peršinu

by | 2 rujna, 2014

Clipboard07111-490x475

Sastojci:

  • 1 kg telećih šnicli
  • brašna po potrebi
  • 1 žlica mljevene paprike
  • 2 vezice peršina
  • 1 kg rajčice
  • 4 češnja češnjaka
  • goveđe juhe po potrebi
  • 4 žlice ulja
  • mješavina začina, papar

Priprema:
1. Teleće šnicle istanjiti tučkom, začiniti ih po želji i uvaljati u brašno.
2. Rajčice narezati na kockice, a peršin i češnjak što sitnije nasjeckati.
3. Dno nauljene posude prekriti pripremljenim telećim šniclama, pa ih bogato posipati peršinom, mljevenom paprikom, rajčicom i češnjakom. Isti postupak ponavljati dok se ne utroši pripremljeni materijal.
4. Pripremljene šnicle preliti goveđom juhom tek toliko da prekrije, te poklopiti i kuhati na umjerenoj temperaturi dok ne omekšaju. Tijekom kuhanja po potrebi dolijevati goveđom juhom.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept