Ove su slušalice idealne za treninge, bilo da ste rekreativac ili profesionalni sportaš

by | 28 siječnja, 2021
slušalice za trening

U modelima slušalica koji se stavljaju na uši, u uši ili su u potpunosti bežični, uživat će svatko, od početnika do profesionalnih sportaša.

Philips Sound proširuje svoju seriju premium audioproizvoda s četiri nova modela sportskih slušalica. Ova serija slušalica savršena je za svakog profesionalnog sportaša, ali i za osobe koje su u potrazi za zadnjim korakom pomoću kojega će svoju novogodišnju odluku o zdravoj tjelesnoj formi pretvoriti u stvarnost! Za svaku vrstu aktivnog stila života osmišljen je odgovarajući proizvod – Philips A7036 sportske bežične slušalice koje se stavljaju u uši, A6606 sportske slušalice s bone conduction tehnologijom, A4216 sportske bežične slušalice koje sastavljaju na uši te A3206 potpuno bežične slušalice koje se stavljaju u uši. Svaki od navedenih modela jamči sigurno pristajanje i potrebnu udobnost tijekom tjelovježbe, dok istovremeno pruža izvrstan zvuk i dizajn po kojem je Philips Sound prepoznatljiv. Nova i inovativna serija sportskih slušalica bit će dostupna u prvoj polovici 2021. godine.

slušalice za trening philips

Philips A7306 – sportske bežične slušalice koje se stavljaju u uši za moderne sportaše
Za osobe koje su već iskusne u svojem omiljenom sportu, novi vrhunski model bežičnih slušalica A7306 mogao bi biti idealan odabir. Osim izvrsnog zvuka, dobrog basa i odlične pasivne izolacije buke, ove slušalice istovremeno pružaju mogućnost pažljivog praćenja sportske izvedbe i sigurnost. Imaju značajke pomoću kojih je moguće pratiti otkucaje srca, čistiti UV svjetlom i koristiti Situation Awareness opciju za dodatnu sigurnost. Njihova dugotrajnost osigurana je otpornošću na prašinu, znoj i vodu (do jednog metra dubine na 30 minuta).

Zahvaljujući šest sati distribucije sa samo jednim punjenjem te dodatnih 18 sati distribucije pomoću spremnika za punjenje, ove sportske slušalice svidjet će se svakome tko voli duge i uspješne treninge. Moguće je odabrati između tri gumenih krilca različitih boja te tri različita držača za uši koji osiguravaju udobno pristajanje. Kompatibilne su s Google asistentom i Apple Siri tehnologijom. Može li bolje?

Philips A6606 – sportske slušalice s bone conduction tehnologijom za sigurno trčanje
Uz vježbanje na otvorenom uvijek dolaze i izazovi povezani sa sigurnošću. Inventivan bežični Philips A6606 model koristi bone conduction tehnologiju, posebno osmišljenu za osobe koje žele uživati u visokokvalitetnoj glazbi, ali i biti u mogućnosti čuti pozadinske zvukove tijekom aktivnosti kao što su, na primjer, trčanje ili bicikliranje. Bone conduction tehnologija prenosi vibracije zvuka do uha putem jagodičnih kostiju, te se tako omogućava praćenje drugih zvukova iz okruženja.

A6606 slušalice su iznimno lagane, a zahvaljujući strukturi ojačanoj titanijumom dizajnirane su kako bi mogle savršeno pristajati ispod biciklističke kacige. Osim toga, imaju LED svjetlo visoke vidljivosti kojim se može upravljati putem Philips aplikacije za slušalice (Philips Headphones App). Uz ovu značajku tijekom svake aktivnosti na otvorenom bit ćete sigurni i viđeni!

Philips A4216 – sportske bežične slušalice koje se stavljaju u uši za cool i pametne treninge
Osobe koje se iznimno zagriju tijekom vježbanja oduševit će se Philips A4216 sportskim bežičnim slušalicama koje se stavljaju na uši. One su izvrsne za sve sportske aktivnosti, a ističu se zbog memorijske pjene s posebnim gelom za hlađenje! Ergonomski, lagani dizajn kreiran je za treninge visokog intenziteta i pomaže u rashlađivanju tijekom aktivnosti. Kao i kod prethodnih modela, kvaliteta zvuka je izvrsna, uz dobro pasivno prigušivanje buke.

Iznimno duga distribucija od 25 sati i opcija brzog punjenja čine ove slušalice uvijek spremnima za korištenje, čak i za najdulje treninge. Dodatna higijenska zaštita osigurana je pomoću perivih navlaka za uši.

slušalice za trening

Philips A3206 – potpuno bežične slušalice, udobne i lagane, koje se stavljaju u uši
Ljubiteljima manjih slušalica pažnju bi mogao “ukrasti” Philips A3206 model koji nudi odličnu kombinaciju izvedbe, udobnosti i sigurnosti osobama koje vole trčati, planinariti ili vježbati u teretani. Slušalice su izuzetno lagane, otporne na vodu te kompatibilne s Google asistentom i Apple Siri. Kao i uvijek, udobnost je ključna, a kod A3206 modela postiže se pomoću tri različita gumena krilca i držača za uši koji omogućavaju prilagodbu po želji. Reflektivni kabel, ojačan kevlarom, pruža dodatnu sigurnost tijekom noći i uvjeta slabije vidljivosti. Distribucija od 10 sati ostavlja dovoljno vremena za preslušavanje svih omiljenih pjesama tijekom vježbanja!

Pratite novosti i putem @TPVision Twittera, @philipssound Instagrama ili @PhilipsSound Facebooka.

Foto: PR