Netaknuta priroda, saune, biciklizam, rafting… Ovu zelenu destinaciju u Sloveniji stavljamo na bucket listu!

Mjesto na kojem vrijeme staje

by | 13 lipnja, 2023
Bioterme

Bioterme u srcu Prlekije, u sjeveroistočnom dijelu Slovenije, na području prirodnog parka, nude savršen odmor usred vinograda i polja, obogaćen lokalnom kuhinjom i ljubaznim domaćinima.

Iz Hrvatske krenete u smjeru Varaždina, odakle vas put nakon dobrih 45 km dovede ravno u Bioterme u blizini Ljutomera. Odmor nude u hotelu Bioterme****, Glamping resortu Sunčana dolina i na parkiralištu za kampere.

Glamping resort Sunčana dolina

Sunčana dolina nudi potpunu privatnost usred netaknute prirode. Smještajne vile i šatori osiguravaju raskošan odmor, s velikom terasom ispred ulaza. Neke vile nude na terasi i kadu za kupanje u termalnoj vodi. Poseban šarm gostima Sunčane doline pruža biološki bazen za kupanje, obližnji ribnjak – prirodni biotop pun vodenog života te mogućnost korištenja individualne saune.

bioterme

sunčana dolina

Bioterme su idealno ishodište za individualne izlete, biciklizam, rafting i pješačenje po bližoj i daljoj okolici koja nudi zanimljive atrakcije za sve generacije kao što su krajinski park i vinska cesta Jeruzalem, pustolovni park Križevci, mlin na vjetar Stara gora, Puchov muzej i grad Ljutomer, gdje možete ljeti uživati u kasačkim utrkama.

Za potpuno opuštanje u tijekom boravka gostima su na raspolaganju masaže, kupke, individualna sauna, animacija, i to po cijenama dostupnim svima, kao i sam boravak!

Sobe hotela Bioterme**** i zajednički prostori su prostrani, što osigurava nesmetan boravak i kretanje gostiju na svježem zraku. Hotel je kompletno izgrađen iz prirodnih materijala. Vodeći računa o zaštiti okoliša, dobio je ekološku oznaku Eco label i titulu za zeleni odmor Slovenia Green accommodation. Ljeti nudi dodatno opuštanje u hotelskom bazenu, uz 5 unutarnjih i 7 vanjskih bazena, od kojih je većina otvorena cijelu godinu.

Za goste željne avanturizma na raspolaganju je i stajalište za kampere sa svom potrebnom infrastrukturom, dostupno u svako godišnje doba, kojima se na usluge kupanja, saune in hrane nude popusti. U sklopu termalnog kupališta se nalazi i FFK kutak.

Aktivnostima, temeljenim na sigurnosti, odgovornosti i održivosti povećavaju povjerenje gostiju te osiguravaju zelenu i sigurnu turističku destinaciju.

bioterme

Bioterme

BIOTERME MALA NEDELJA
Moravci v Slovenskih goricah 34 b, 9243 Mala Nedelja
Kontakt: +386 (2) 565 2000 ili 02 565 2001,
[email protected] ili [email protected]

Foto: PR