Slavne bebe rođene u 2011. godini

by | 2 siječnja, 2012

U godini za nama mnogi poznati parovi postali su roditelji. U siječnju su 2011. godine glumica Penelope Cruz i Javier Bardem dobili su sina Lea, a njihov kolega Orlando Bloom i manekenka Miranda Kerr postali su roditelji malenom Flynnu. 

Glumac Benicio del Toro i njegova tadašnja izabranica Kimberly Stewart dobili su kćerkicu Dalilu, a njegov meksički kolega Gael Garcia Bernal svojoj drugoj djevojčici dao je ime Libertad.

Dizajnerica Victoria Beckham i njezin suprug David dobili su svoje četvrto dijete – mezimicu Harper Seven Beckham koja je u brojnim izborima ponijela titulu "beba godine". Viktorijine kolegice iz grupe "Spice Girls", Emma Bunton i Melanie Brown, ove godine također su ponovo postale majke.

Meksička pjevačica Thalia je krajem lipnja na svijet donijela sina kojemu je dala ime Alejandro, a njena kolegica Mariah Carey je dva mjeseca ranije rodila blizance Moroccana i Monroe.

Glumica Tori Spelling rodila je svoje treće dijete, kćerkicu Heti Margaret, a njezine kolegice Tina Fay, Jessica Alba i Kate Hudson po drugi put su postale majke.

Glumice Alicia Silverstone, January Jones, Evangeline Lilly, Alyssa Milano i Natalie Portman su tijekom 2011. godine po prvi put postale majke i sve su na svijet donijele sinove, a njihove kolegice Mariska Hargitay i Denise Richards usvojile su mališane. 

Carla Bruni, supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja u Parizu je 19. listopada rodila djevojčicu kojoj su sretni roditelji nadjenuli ime Giulia.