Sivi blejzeri ultimativni su street style komadi, a ovo su neki od najpopularnijih modela

by | 31 listopada, 2023
sivi blejzer trend jesen zima 2023

Sivi blejzeri iskočili su s modnih pista ravno na ulice i postali neizostavni u street style kombinacijama, a mi donosimo najpopularnije modele sezone.

Sivi blejzer ove sezone nitko ne smatra dosadnim ili bezizražajnim: siva je jedna od boja sezone i street style ju je spremno prihvatio.

Siva se pojavljuje posvuda: od sivih hlača koje preplavljuju ulice do sivih džempera koje nalazimo kamo god pogledamo. I usprkos konotaciji riječi “siva” – ova siva nudi beskrajne modne mogućnosti.

Sivi blejzer, prije svega, odlično ide ujesen i zimi (tko ne želi odjenuti nešto sivo kad pogledate kroz prozor i primijetite da je kišni dan?!). Ali siva nosi specifičnu elegantnu i sofisticiranu auru kad se uklopi u ormar! U jesen 2023. svi žele izgledati profinjeno i luksuzno.

Da ne spominjemo koliko je sivi blejzer svestran i koliko se dobro slaže s praktički svim ostalim stvarima u vašem ormaru te je upravo tako i postao pravi trend ove sezone.

Pročitajte: Šarm ove kultne jaknice ne blijedi već godinama, a čini se da je sad popularnija no ikad 

Najpopularniji sivi sakoi sezone

Ukratko: siva je boja koju vrijedi imati u svom ormaru. Jedan od najpopularnijih sivih odjevnih predmeta je blejzer, u različitim verzijama.

Napravili smo izbor modela blejzera koje ćete ove jeseni i zime najviše viđati – bilo da su običnog kroja ili preveliki, sivi blejzeri u modi su ove sezone. Oni uspijevaju nadopuniti taj elegantni efekt u modnom outfitu, a istovremeno su savršeni za ovo čudno prijelazno vrijeme puno temperaturnih promjena.

Kožni sivi sako

Na pola puta između jakne i neformalnijeg dizajna, ovo je blejzer koji možete nositi tijekom cijele sezone.

Predimenzionirani sivi blejzer

Ako još niste imali ovakav sivi blejzer, sada je pravo vrijeme. Mogućnosti kombiniranja su nevjerojatne – samo skrolajte po Instagramu za inspiraciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by natasha (@narrinanatasha)