Ovaj model traperica apsolutni je hit za jesen/zimu 2023.

by | 24 listopada, 2023
zvonaste traperice trend jesen zima 2023

Zvonaste traperice, iako inspirirane 70-ima, danas su pronašle svoje mjesto u suvremenoj modi i postale su omiljen izbor mnogih.

I zato ćete ih upravo danas sve češće vidjeti na društvenim mrežama. Ako niste pobornik, naravno da ćete i dalje nositi svoj omiljeni model, međutim, model traperica zvonastog oblika postaje sve popularniji.

Kako nositi zvonaste traperice u sezoni jesen/zima 2023.?

Budući da su zvonaste traperice same po sebi široke, preporučljivo je kombinirati ih s gornjim dijelom koji je pripijen ili uski kako biste postigli ravnotežu. Tako ćete naglasiti struk i stvoriti elegantan izgled.

One dolaze u različitim visinama struka, od visokog do niskog, a odabir ovisi o vašem tjelesnom obliku i osobnim preferencijama. Visoki struk može produžiti noge i stvoriti iluziju vitkosti, dok niski struk može izgledati ležernije.

Osim toga, bitno je da odaberete pravilnu obuću – platforme, čizme s visokom petom ili sandale s debelim potplatom sjajno idu uz ovaj model traperica jer će produljiti noge i stvoriti uravnotežen izgled.

U svakom slučaju, prilagodite ih svojim željama i osobnom stilu – ne trebate se bojati eksperimentirati s ovim trendom i stvorite jedinstven izgled koji odražava vašu osobnost kad ga nosite.

Pročitajte: Kad je riječ o stylinzima na ulicama Pariza, ove tri boje trenutačno dominiraju 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie (@leasy_inparis)

Pročitajte: Ove cipele u boji trešnje s razlogom su osvojile društvene mreže 

Foto: Instagram, naslovna: @kristincabat