Simona Antonović najavila je novo izdanje svoje impresivne make-up edukacije

Edukacije za koje se traži mjesto više

by | 15 ožujka, 2024

Simona Antonović Makeup School nastavlja sa svojim inovativnim make-up edukacijama i usavršavanjima za profesionalce i početnike, a ovog proljeća održava se impresivna MASTER MAKEUP edukacija.

MASTER MAKEUP edukacija namijenjena je svima onima koji žele naučiti osnovne i napredne tehnike šminkanja za profesionalnu uporabu bez obzira na to imaju li već prethodnog iskustva ili već rade kao make-up umjetnici i žele vrhunsko dodatno usavršavanje u jednom od najpopularnijih i najtraženijih beauty zanimanja budućnosti. Ova edukacija jedinstvena je na tržištu i osmišljena je iz Simoninog dugogodišnjeg iskustva i stručnosti stečenima na najvišim razinama makeup industrije, što joj je omogućilo da ostvari međunarodno uspješnu i priznatu karijeru protkanu mnogim uspjesima i nagradama na najvišim razinama make-up biznisa.

Dvotjedna MASTER MAKEUP edukacija sastoji se i od teorije i intenzivne prakse u najtraženijim i najpopularnijim make-up lookovima u skladu s najmodernijim svjetskim tehnikama šminkanja. Polaznice će saznati i sve tips&tricks koji im pomažu postati i ostati uspješnima u jednom od najpopularnijih zanimanja.

Simona Antonović by Mare Milin

“Učiti, inspirirati i poticati polaznike u ostvarivanju njihovih ciljeva i ispunjenja snova osnove su moje make-up škole. Prenijeti vlastito iskustvo, podijeliti godinama stjecano znanje i odgovoriti na znatiželjne upite polaznica, jedna su od najljepših trenutaka moje make-up karijere“, otkriva nam Simona govoreći o MASTER MAKEUP edukaciji i nastavlja: “U svojoj karijeri, spoznala sam da stalno učenje, upoznavanje novih proizvoda i primjena stečenih znanja, sigurno i stabilno omogućavaju rast i razvoj u ovom poslu. Uz kvalitetan rad, naravno. Uostalom, poslovni uspjesi prošlogodišnjih polaznica Master Makuep programa, najbolji su dokaz tome, a i sama se neprestano educiram kako bih bila upoznata s trendovima u industriji.”

MASTER MAKEUP edukacija održava se 8.-20. travnja 2024. godine u Zagrebu, od ponedjeljka do subote, 10:00-17:00. Više informacija i mogućnost prijave pronađite na internet stranici škole na ovom linku.

U dvotjednom programu kao gosti predavači Simoni će se pridružiti i drugi renomirani stručnjaci u svojim područjima – dermatolozi, fotografi, dizajneri, frizeri, marketinški stručnjaci i mnogi drugi te će na taj način priča o ljepoti koju će Simona Antonović ispričati kroz svoj sveobuhvatan program biti potpuna.

Polaznice i polaznici MASTER MAKEUP edukacije radit će s vrhunskim make-up brendovima kao što su Estée Lauder, Shiseido, Elizabeth Arden, Clarins, Max Factor, Real Techniques, Pupa i Milani, a za njegu kože tijekom škole koristit će premium proizvode vrhunskih skincare brendova između kojih ističemo Embryolisse i hrvatski brend uchka – regenerativnu i slow-ageing prirodnu kozmetiku bogatu aktivnim sastojcima. Sve polaznice očekuju dodatne ekskluzivne pogodnosti, poput kupovine make-up i skincare proizvoda po posebnim cijenama u FABUspot parfumerijama i webshopu, uchka webshopu te u izabranim ljekarnama, što ne nudi niti jedna druga make-up škola kod nas.

Simona Antonović svoje uistinu impresivno make-up iskustvo stekla je u stvaranju brojnih make-up lookova za modne i beauty editoriale, nagrađivane marketinške i modne kampanje te u šminkanju tisuća klijentica za različite svečane, poslovne i privatne prigode poput vjenčanja, proslava, sastanaka i izlazaka van. Nekoliko sezona radila je na Paris Fashion Weeku u timovima slavnih make-up umjetnika Pat McGrath i Peter Philipsa za revije Givenchya, Louis Vuittona, Lanvina, Galliana i drugih. Potpisala je make-up bajke na stranicama Voguea, Harper’s Baazara, Glorije i Glorije Glam,  Ellea, Cosmopolitana, InStylea, Grazije, Glamoura, Storybooka, Dive, Sense i mnogih drugih. Od 2013., radi kao make-up artist za CHANEL na području središnje Europe i Mediterana. Surađuje s etabliranim modnim i beauty fotografima te je omiljena make-up artistica brojnih poznatih osoba. Dobitnica je čak dviju prestižnih Elle Style Awards – za najbolju umjetnicu make-upa i za najbolji modni editorial, kao i MGF Awarda za najbolju regionalnu make-up umjetnicu u 2023.

Fotografije kampanje: Jelena Balić
Model: Magdalena Šušnjara

Fotografije Simone Antonović: Mare Milin