Simona Antonović: Moja top 3 make-up favorita za savršen nude look

Prirodni izgled nikad nije bilo lakše postići

by | 11 svibnja, 2022

Želite naglasiti svoju prirodnu ljepotu? Nude look nikad ne izlazi iz mode, idealan je izbor za toplu sezonu pred nama, a osim toga, može ga se postići za manje od deset minuta, što je dodatan bonus kada ne želite trošiti vrijeme ispred ogledala. 

Za inspiraciju i savjet obratili smo se Simoni Antonović, jednoj od naših najcjenjenijih i najinovativnijih make-up umjetnica čiji je ten uvijek besprijekoran, a dnevna šminka minimalistična i prozračna. Njezini radovi nalaze se na stranicama najpoznatijih svjetskih i domaćih časopisa, od Voguea i Harper’s Bazaara do Grazije, a njezin je talent prepoznao i Chanel, za čiju modnu kuću radi kao službena make-up artistica za područja Središnje i Istočne Europe i Mediterana. 

Ukratko, Simona je fantastična osoba koju možete pitati za neku dobru preporuku, bilo da je u pitanju njega kože ili izbor šminke. Mi smo je zamolili da nam otkrije svoju tajnu prirodnog, (ne)našminkanog izgleda. Odgovorila nam je da bez ovih dekorativnih proizvoda ne izlazi iz kuće.

Simona Antonović: Moja top 3 makeup favorita za savršen nude look

Foto: Mare Milin

Moja top 3 make-up favorita

CC Cream, Chanel

simona antonović make up favoriti

Chanelova CC krema moj je najdraži proizvod. Koristim ga umjesto pudera jer ima odličnu pokrivnu moć, a fantastično se prilagođava mojoj nijansi tena. Na licu izgleda prirodno i blistavo te dubinski hidratizira kožu. Usto, ima i SPF 50 pa štiti moju kožu od UV zračenja. 

 

N°1 DE Chanel Lip and Cheek Balm

simona antonović make up favoriti

Ovo je fantastičan 2 u 1 proizvod. Volim ga jer je praktičan za na nanošenje (samo ga utapkate prstima) a njegova divna nijansa – moj odabir je Rosewood – moje obraze i usne u trenu učini lagano obojenima, putenima i blistavima. 

 

Olovka za obrve Brow Wiz, Anastasia Beverly Hills

simona antonović make up favoriti

Moje obrve su tanke i rijetke pa mi je jako važno da ih popunim i oblikujem proizvodom koji se ne vidi. Zato uvijek biram olovku za obrve Brow Wiz u nijansi Taupe. Koristim je već 15 godina i tvrdim da ne postoji bolja! 

 

Foto: Mare Milin, PR