Sigurna dječja igra na suncu zajamčena je uz ove proizvode

by | 10 svibnja, 2022

Često su omiljene uspomene iz djetinjstva vezane upravo uz igru na otvorenom. Roditelji su danas itekako svjesni kako je djecu važno poticati upravo na ovaj vid zabave – na suncu i daleko od zavodljivog virtualnog svijeta iza ekrana. Toga je svjestan i dermokozmetički brend Eucerin, koji osim poticanja dječjih radosti na otvorenom upozorava i na važnost zaštite od zračenja kod izlaganja suncu – osobito za djecu!

Eucerin Sun Kids – biološka stanična zaštita za dječju kožu 

Brend Eucerin već se više od 100 godina brine o dobrobiti najmlađih, njihovom zdravlju, koži i sretnom odrastanju. Eucerin zaštita od sunca za dječju kožu posebno je razvijena kako bi zaštitila nježnu kožu i pružila učinkovitu biološku zaštitu stanica. Kombinacija aktivnih sastojaka smanjuje rizik od dugoročnog oštećenja kože izazvanog UV zračenjem i pomaže u obnavljanju kože oštećene djelovanjem sunca.

Njega uključuje naprednu spektralnu tehnologiju koja kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA i UVB filtre te prirodni antioksidans likokalkon A koji štiti stanice kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Gliceretinična kiselina dokazano poboljšava prirodni proces obnove DNK u koži koja je oštećena UV svjetlošću. Vodootporna formula ne sadrži mirise, boje i parabene.

Kliničke studije također dokazuju odličnu djelotvornost i podnošljivost Eucerin njege čak i kod djece koja boluju od atopijskog dermatitisa.

 

Važnost sigurne dječje igre na suncu – daleko od ekrana

Na nedavno održanoj promociji dječje slikovnice “Djevojčica i čarobna ploča” u zagrebačkom Velvet cafeu poslana je poruka o važnosti sigurne dječje igre na otvorenom – daleko od ekrana, ali uz neophodnu zaštitu od sunca koju pruža Eucerin Sun Kids njega! Podršku za objavljivanje dječje slikovnice, autorica Hele Čičko i Martine Čičko Karapetrić, pružio je upravo Eucerin, dermokozmetički brend broj jedan u Hrvatskoj – u namjeri da kroz ovu društveno odgovornu kampanju ukaže na važnost zdravog odrastanja djece kroz igru na otvorenom, uz nezaobilaznu zaštitu od štetnih sunčevih zraka. 

Važna poruka podijeljena je i tijekom druženja s mališanima zagrebačkog vrtića Radost. Oduševljeni mališani tijekom druženja, na najljepši mogući način, naučili su da je boravak u prirodi – daleko od ekrana, najljepša igra. Osim toga, doznali su i da sunce, iako primamljivo, može biti i opasno pa se od štetnih zraka valja dobro zaštititi. 

Zaštitite dječju kožu od sunca i osvojite vrijedan poklon

U razdoblju od 1. 5. do 30. 6. 2022. sudjelujte u Eucerin nagradnoj igri “Sigurna dječja igra na suncu” i osvojite slikovnicu “Djevojčica i čarobna ploča” – priču koja, na djeci razumljiv i zanimljiv način, upozorava da u virtualnom svijetu treba uživati odgovorno. Kako sudjelovati saznajte OVDJE.

 

Tekst: PROMO

FOTO: Mateo Simonović, PR