Sezona Lava 2022. uskoro nam stiže! Pripremite se za vrući ljetni roller coaster

by | 19 srpnja, 2022
horoskop 2022

Sezona Lava 2022. na prijestolje dolazi 22. srpnja, a kako će ovaj astrotranzit utjecati na nas, saznajte u nastavku.

Dok polako, ali sigurno izlazimo iz sezone sentimentalnog Raka, slijedi nam uzbudljiva sredina ljeta, i to sve zahvaljujući strastvenom Lavu.

Sezona Lava 2022.

Lav je vatreni znak zodijaka kojim vlada Sunce. Kao takav, on donosi samopouzdanje, ljubav prema sebi, kreativnost, pozitivnu energiju i puno, puno strasti i ljubavi.

U ovom periodu očekuju nas interesantni ljubavni susreti, puno smijeha i romantike. Isto tako, bit ćemo druželjubiviji, pa ćemo i više vremena provoditi s obitelji i prijateljima.

Lav nas ohrabruje i daje nam moć. Fokusirat ćemo se na akciju i na izgradnju i poboljšanje nas samih, kako u karijeri tako i u ljubavi. Ovaj period godine nas čini nezaustavljivima. I baš zato, zvijezde nam savjetuju da krenemo u akciju i počnemo ostvarivati svoje snove i ciljeve.

Lav će pojačati našu petu kuću romantike i samoizražavanja. Bit će prenaglašena naša umjetnička strana i žudnja za strašću, ljubavi, zabavom. Ali Lav je i dramatičan, pa možemo očekivati i neke burne reakcije.

Lav je intiutivian i radi sve iz srca, pa se nemojte začuditi ako se i vi počnete tako ponašati. Bit ćete otvoreni za druge ideje, davat ćete sjajne savjete i bit ćete prepuni entuzijazma. U ljubavi ćete težiti tome da budete voljeni bezuvjetno, i isto tako i vi ćete bezuvjetno voljeti.

Ovo je savršen period za ljubav, bilo da ste u vezi ili ste single. Uzdignite se i krenite u akciju. Plijenit ćete gdje god da se pojavite i sve će vam ići od ruke. Očekuje vas buran ali harmoničan period. U svakom slučaju, Lav nikad ne dolazi i ne prolazi neprimijećeno, pa će ovo ljeto biti pravi vatromet. Pripremite se na vrući ljetni roller coaster!

Pročitajte: Mjesečni horoskop za srpanj 2022.

 

Tekst: Aleksandra Dudvarski, lepotaizdravlje.rs
Foto: Anastasiia Zvonary/iStock/Getty Images Plus