Sezona Bika je stigla: 3 načina kako da prigrlimo stabilnost ovog znaka Zodijaka

by | 25 travnja, 2022
horoskop bik 2022

Sezona Bika počela je 20. travnja, a evo što biste trebali znati o ovoj novoj energiji koja kruži oko nas.

Službeno smo se pozdravili sa žustrim i energičnim Ovnom te smo zakoračili u nešto mirniji period. Bikovi su poznati kao tvrdoglav ali stabilan, jak i realističan znak Zodijaka. Njima vlada planeta ljubavi, umjetnosti i zadovoljstva – Venera. Stoga Bikovi obožavaju sve senzualne i lijepe stvari.

Sezona Bika 2022.

Sama po sebi, sezona ovog znaka počinje sredinom proljeća, što znači da je Bik “fiksni” znak. To ih čini vrijednima i pouzdanima. Bikovi vole strukturu, red i rutinu. Cijela sezona ovog znaka bit će fokusirana na postizanje rezultata na praktičan, miran i realističan način. Bit ćemo fokusirani na usporavanje, kako na poslu tako i u privatnom životu. Također, uživat ćemo u svim ljepotama ovog procesa. Pročitajte: Najbolji hobi za svaki horoskopski znak

3 načina kako da prigrlite energiju Bika

1 Briga o sebi

Ako Bikovi nešto vole, to je ugađanje samima sebi. Ove sezone Bika dopustite si one male luksuze, kojima ćete liječiti i um i tijelo. Bilo da je u pitanju spa dan, odlazak na večeru, dobro vino ili kupovina komada odjeće, nije važno. Tretirajte sebe kao kraljicu i uživajte u svakom trenutku.

2 Započnite neki projekt

I dok uživate u ugađanju sami sebi, nemojte zaboraviti na svoje buduće ciljeve. Sezona Ovna postavila je temelje za nove ideje i projekte, a sada, ulaskom u period Bika, vrijeme je da napravimo još jedan korak prema naprijed, ka ostvarenju tih ciljeva.

3 Ljepota prirode

I posljednje, ali ne i najmanje važno, Venera koja vlada Bikom u ovom periodu natjerat će nas da uživamo u svim ljepotama prirode. Uz to, kako se vrijeme proljepšava, imamo sasvim dovoljno razloga da izađemo van i provedemo kvalitetno vrijeme s majkom prirodom.

Bilo da imate puno aspekata u znaku Bika u svojoj natalnoj karti ili ne, svaki znak Zodijaka očekuje lijep period.

Pročitajte: Mjesečni horoskop za travanj – Oslobodite se utega prošlosti

 

Tekst: Aleksandra Dudvarski, lepotaizdravlje.rs
Foto: natala krechetova/iStock/Getty Images Plus