Selena Gomez zablistala u selfieju bez šminke. Takvih fotografija trebamo više

by | 15 ožujka, 2023
selena gomez

Selena Gomez na svom je Instagramu podijelila dvije zadivljujuće selfie fotografije bez šminke.

U opisu fotografije napisala je: “Violet chemistry”, čime je podržala osmi studijski album “Endless Sumer Vacation” Miley Cyrus.

Gomez je pozirala u crnoj majici s patentnim zatvaračem raspuštene duge kose i definitivno je pokazala cijelom svijetu svoju prirodnu ljepotu. Obožavatelji su Gomez nazvali “bezgrešnom, prekrasnom, tako lijepom i savršenom”.

Upravo zato i volimo Selenu – njezina prirodnost jednostavno zrači!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Podsjetimo, Selena Gomez uvelike svojim obožavateljima, ali i cijelom svijetu pokušava prenijeti poruku koliko je bitno mentalno zdravlje. Poznata pjevačica i glumica jedna je u nizu slavnih osoba koje otvoreno govore o svojim zdravstvenim problemima, pa je tako 2015. godine primila kemoterapiju nakon što joj je dijagnosticiran lupus, kronično upalno autoimuno stanje koje napada tjelesna tkiva i organe. Godine 2020. dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj.

Upravo je zato začetnica Wondermind – platforme koja bi svima trebala pomoći oko brige o mentalnom zdravlju. Također, objavila je dokumentarac “My Mind & Me”, u kojemu prikazuje svoje unutrašnje borbe, a velikim dijelom javno govori o svom zdravlju i problemima s bipolarnim poremećajem, anksioznošću i depresijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Foto: Instagram