Mislite li da je vaš seks s partnerom postao rutina, isprobajte ovaj trik

by | 27 svibnja, 2020

Ako vam je cilj samo doživjeti orgazam, onda stvari nisu tako komplicirane – većina ljudi to može učiniti sami. No, postoji jedna stvar koja seks čini doista boljim iskustvom je kad kraj sebe imate osobu koja to može doživjeti s vama.

Iako postoje preferencije i poze za koje znate da vam gode, kontakt očima neizostavan je kod poza koje promiču bliskost među partnerima te ugodno tjelesno iskustvo čine emocionalnijim.

Ako mislite da ste upali u rutinu, bilo zato što previše vremena provodite zajedno zbog karantene ili jednostavno imate dugi staž veze ionako, pokušajte staviti naglasak na gledanje jedno drugog u lice za vrijeme seksa kako biste vašu intimnost doveli na novu razinu, kako piše Men’s Health.

Evo tri sjajne poze za seks licem u lice:

1. Ležaljka

Neka partnerica sjedne u fotelju tako da su joj bokovi na rubu sjedišta. Partner treba kleknuti ispred nje, tako da ga ona obgrli nogama. Prednost ove poze nije samo kontakt “oči u oči” nego i mogućnost duboke penetracije, kao i fizička bliskost cijelog tijela.

2. Obrnuta misionarska

Zamijenite spolnu dinamiku, a samim time i dinamiku moći, tako partnerica bude gore u misionarskoj pozi, dok muškarac leži na leđima i obgrli njezine bokove svojim nogama. Iako se u ovoj pozi isti dijelovi tijela trljaju skupa, osjećaj može biti dosta različit.

3. Klackalica

Muškarac u ovoj pozi treba kleknuti na pod tako da su mu stopala ispod stražnjice, dok će ga partnerica “zajašiti” svojim bedrima i stopala odložiti na pod u ravnini njegovih stopala kako bi imala dobar oslonac. Ovo je odlična poza za gledanje oči u oči, a osobito godi ženama zbog istovremene stimulacije klitorisa trljanjem.

IZVOR: 24SATA.HR

Photo by Alejandra Quiroz on Unsplash