Napokon! Službeni trailer novih epizoda serije “And Just Like That”!

by | 1 prosinca, 2021
And Just Like That trailer, seks i grad

Bliži se 9. prosinca, kad će i službeno stići prve dvije epizode serije I tek tako (And Just Like That…), to jest novo poglavlje HBO serijala Seks i grad. Što drugo reći, nego da svi želljno iščekujemo taj trenutak, a do tada pogledajte prvi službeni trailer ove serije!

Radnja nove serije, koja će za početak imati deset polusatnih epizoda, prati ljubavne živote i prijateljstvo triju od nekadašnje četiri glavne junakinje u 50-im godinama života, što odgovara stvarnoj dobi glumica koje ih portretiraju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

 

https://www.youtube.com/watch?v=Cy8Zz7Q56dY&t=2s

 

Novi trailer omogućuje nam mali uvid u modne kombinacije poznatih akterica, rutine i navike, ali i priču i radnju koja će pokazati što se sve događalo poznatim damama u posljednjih nekoliko godina. Sada je tu nova svakodnevica, nove priče, ali i neke nove osobe. No, originalna trojka (ovaj put bez Samanthe) i dalje ostaje vjerna modi, razgovorima, novim pričama i onom najbitnijem – svom prijateljstvu. U traileru se malim dijelom mogu vidjeti sad već i odrasla djeca.

Od izvršnog producenta Michaela Patricka Kinga, serija I tek tako prati Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) na putu od komplicirane realnosti života i prijateljstva u 30-ima do još kompliciranije realnosti života i prijateljstva u njihovim 50-ima.

U seriji glume i Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson i Evan Handler. Izvršni producenti su Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi i Michael Patrick King. Scenarij potpisuju Michael Patrick King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg i Elisa Zuritsky.

Autor HBO serije Seks i grad je Darren Star, a bazirana je na istoimenoj knjizi Candace Bushnell.

Foto: Instagram, naslovna: @justlikethatmax