Stigao je vodič koji parovima rješava svaki problem, od seksa i novca do stresa na poslu i brige o obitelji

Svjetski fenomen prodan u više od milijun primjeraka

by | 20 lipnja, 2023
John M. Gottman i Nan Silver: Sedam načela uspješnoga braka

Zašto je brak ponekad tako težak? Zašto neke cjeloživotne veze jednostavno “kliknu”, a druge otkucavaju poput tempirane bombe? Kako spriječiti da brak pođe po zlu ili spasiti onaj koji je već u nevolji?

Vodeći američki stručnjak za veze John M. Gottman revolucionarizirao je istraživanje braka koristeći se znanstvenim metodama kako bi promatrao navike bračnih parova. Pred vama je kulminacija njegova životnog rada: sedam načela koja parovima pomažu ostvariti skladnu, dugoročnu vezu. Jasno objašnjena i popraćena praktičnim upitnicima i vježbama, ova načela uče partnere nove pristupe rješavanju sukoba, stvaranju zajedničkog jezika i postizanju veće razine intimnosti.

John M. Gottman i Nan Silver: Sedam načela uspješnoga braka

Gottman nudi konkretne strategije koje će parovima pomoći učinkovitije riješiti svaki problem, od seksa i novca do stresa na poslu i brige o obitelji. Od prvog objavljivanja 1999. godine, priručnik Sedam načela uspješnoga braka postao je svjetski fenomen i prodan je u više od milijun primjeraka.

Bilo da ste na korak do razvoda ili jednostavno želite dodatno produbiti vaš odnos, Gottmanovi savjeti, primjeri iz stvarnoga života, poticajna pitanja za razmišljanje i konkretni zadaci pomoći će vam ostvariti bolju komunikaciju sa svojim partnerom te zajednički posvetiti više pozornosti “malim“, svakodnevnim trenucima koji čine srž svake veze.

Foto: Pexels, PR