Scarlett Johansson je rodila – sretnu vijest potvrdio njezin suprug

Par, koji se vjenčao u listopadu 2020. upravo je dočekao sina, kojeg su nazvali Cosmo

by | 18 kolovoza, 2021

Niti dva dana nakon što se svim medijima počela širiti vijest da će Scarlett Johansson i suprug Colin Jost uskoro proširiti svoju obitelj, Colin je na Instagramu objavio da su dočekali na svijet prvo zajedničko dijete, sina Cosma.

Colin je, kako piše portal Six, potvrdio sretnu vijest da je Scarlett trudna tijekom svog stand-up nastupa u utorak u Connecticutu. “Čekamo prinovu, uzbuđeni smo.” Sada su zamolili za privatnost.

Ovo je Jostovo prvo dijete, a drugo Scarlettino jer ima šestogodišnju kćer Rose sa svojim bivšim mužem Romainom Dauriacom. O potencijalnoj trudnoći šuškalo se cijelo ljeto. Johansson, zvijezda najnovije Marvelove uspješnice Black Widow, izostala je s nekoliko događanja koji promoviraju film, a za virtualne intervjue u kojima je sudjelovala snimljena je s ramena prema gore.

Colin Jost i Scarlett Johansson vjenčali su se u listopadu prošle godine na intimnoj ceremoniji. (Fotografija: Chelsea Guglielmino/Getty Images)

Johansson se nedavno otvorila o majčinstvu tijekom virtualnog pojavljivanja u emisiji The Kelly Clarkson Show prošlog mjeseca, otkrivajući da je njezina kći Rose voli “zasjeniti”. “Sigurna sam da za nekoliko godina neće htjeti imati ništa sa mnom”, rekla je glumica. Osim toga, Johansson je u svjetlu pozornosti i zbog činjenice da je tužila Disney nakon što su, suprotno dogovorima, objavili film u kojem glumi Crnu udovicu, istovremeno plasirali i u kina i na streaming servise, što je glumicu stajalo nekoliko milijuna dolara.

 

 

Foto:Jason Merritt/TERM/Getty Images Entertainment via Getty Images