Pronašli smo najzabavniji obiteljski vikend-izlet u listopadu

Bijeg za velike i male

by | 22 rujna, 2022
vikend izlet listopad

Što kažete na obiteljski odmor u sklopu kojeg djeca uživaju u raznim zabavnim, posebno za njih osmišljenim aktivnostima, roditelji se opuštaju uz fantastičnu hranu i jedinstvenu spa ponudu, a svi zajedno guštaju u predivnom Zadru?! Zvuči kao odmor iz snova, a u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik te u jedinom kampu s pet zvjezdica u Dalmaciji, Falkensteiner Premium Campingu Zadar, on postaje stvarnost.

Vikendi za pamćenje

Postanite dio najboljeg dječjeg zabavnog programa ove jeseni s raznim vikend tematskim radionicama, predstavama i igrama koji donose Funtastični vikendi.

Kocka, kocka, kockica… – u sklopu Kockastog vikenda koji traje od 7. do 9. listopada mali i veliki imat će priliku kročiti u svijet omiljenih igračaka i ludo se zabaviti, a tu su i izložba te natjecanje s figurama od kockica.

Falkensteiner Club Funimation Borik

Pokusi, epruvete, neočekivane reakcije i genijalni efekti, sve to očekuje posjetitelje od 14. do 16. listopada kad je na programu Ludi laboratorij.

Od 28. do 30. listopada na redu je Falky obiteljski vikend uz mnoštvo zabave, smijeha i kreative, a na programu je i predstava Put oko svijeta u kojoj neće uživati samo najmlađi.

Falkensteiner Club Funimation Borik

Za svakog ponešto

Osim sjajnog programa, tu je i niz pogodnosti što uključuje besplatan boravak za djecu do 12 godina te osiguranu skrb u Falky Landu (u različitim dobnim skupinama) s vrhunskom animacijom.

Kako bi se roditelji još lakše opustili i odmorili, tu je i 20 % popusta na sve Spa tretmane, a za one željne istraživanja prekrasnog Zadra i regije, na raspolaganju su besplatni hotelski bicikli.

Falkensteiner Club Funimation Borik

Gurmani će se kao kod kuće osjećati u glavnom restoranu sa Show Cooking postajama, a za opuštanje tu su Tramontan bar, Barbara bar, All Inclusive bar s grickalicama i SPA lounge.

Osvojite obiteljski vikend-izlet!

Najsretnijeg čitatelja razveselit ćemo besplatnim smještajem s polupansionskom uslugom u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik – Funtastičnim vikendom za dvoje djece i dvoje odraslih (mogući termini boravka: 7. – 9.10., 14. – 16.10. ili 28.10. – 30.10.). Nagradni natječaj čeka vas na Instagramu Ljepote&zdravlja!

Foto: PR