


Sastojci:
- 4 jaja
- 2 dl jogurta
- 1 dl ulja
- 150 g šunke
- 200 g mladih tikvica
- 200 g mrkve
- 100 g svježeg sira
- 250 g pšeničnog brašna
- 100 g kukuruznog brašna
- 1 prašak za pecivo
- 100 g kečapa
- mješavina začina, papar
Način pripreme:
1. Mrkve očistiti i naribati na krupno. Tikvice zajedno s korom također naribati na krupno.
2. Šunku izrezati na kockice.
3. Mikserom umutiti jaja, jogurt, ulje, svježi sir, mješavinu kukuruznog i pšeničnog brašna i praška za pecivo.
4. U pripremljenu smjesu dodati mrkvu, tikvice, šunku i začine po ukusu pa polako promiješati.
5. Okruglu tepsiju nauljiti i posuti brašnom. Staviti u nju pripremljenu smesu i odozgo je išarati kečapom. Peći u zagrijanoj pećnici na 200 ºC dok ne porumeni.
Izvor: Dobra hrana



