Samo korak do ljepote

by | 8 lipnja, 2011

Današnje vrijeme obilato je raznim stresovima, gužvama i rokovima na našim radnim mjestima, obiteljske obveze… Odlazak na neki opuštajući tretman u spa ili wellness centar za većinu nas je samo lijepi san.

Sasvim prirodno
Tretmani masaža ponekad su preskupi i mnogima od nas jednostavno nedostupni. Zašto jednostavno ne uronite u opuštajuće tretmane pedikure ili manikure?! Prirodni sastojci proizvoda Cuccio Naturale potječu iz talijanske regije Toskane te su sastavljeni od najboljih voćnih i biljnih ekstrakata koji će Vam podariti prekrasne i mladolike ruke i stopala.

Spa nadohvat ruke
Cuccio Naturale je linija jedinstvenih proizvoda namijenjenih za spa tretmane njege ruku i stopala koji Vam omogućavaju preobrazbu uobičajene manikure i pedikure u izvanredno spa iskustvo.
Današnji klijenti svjesni su koliko je važna njega kože, pogotovo kada je riječ o rukama i stopalima. Godine se prvo vide na tim dijelovima tijela, budući da je koža na tim mjestima znatno tanja od ostalih dijelova na tijelu. Na sreću, tvrtka Cuccio je uspješno kreirala proizvode za spa tretmane ruku i stopala koji su proglašeni glasovanjem korisnika za najbolje proizvode za navedene usluge za 2010. godinu.

Odaberite svoju relaksaciju
Tretmani mogu biti u tri različita stupnja : Cuccio Expresso trajanje 30 minuta, Cuccio Spa tretman trajanje 45 minuta te Cuccio luksuzni Paradiso spa tretmani u trajanju 60 minuta. Ponekad će se klijenti odlučiti samo za “brzinsku” uslugu, a ponekad za spa tretman.

‘Must have’ proizvodi
Med i Mlijeko – može se koristiti na bilo kojem tipu kože, ali je posebno dobro za izuzetno suhu kožu. Med je prirodni sastojak koji privlači vlagu iz atmosfere i podaruje ju koži te štiti od gubitka vlage. Ulje sjemena jojobe ima sličan učinak kao ljudski sebum te čini ovaj maslac vrlo učinkovitim.
Šipak i smokva – može se koristiti na bilo kojem tipu kože, ali je više predviđena za regeneraciju i stvaranje mlađe i čvršće kože. Šipak je vrlo snažan prirodni antioksidans, i stoga pravi borac u borbi protiv slobodnih radikala i raznih okolišnih utjecaja. Također sadrži Gotu Kola ekstrakt, koji je u Kini poznat pod nazivom „izvor mladosti“ jer djeluje protiv starenja kože. Ostali prirodni sastojci ovog maslaca pomažu u zatezanju kože.
Papaya i Guava – može se koristiti kod bilo kojeg tipa kože, ali je posebno predviđen za iritiranu i suhu kožu. Snažan prirodni voćni enzim papain iz ekstrakta papaje, pomaže u obnavljanju stanica kože, dok guava hrani kožu vitaminima i hranjivim tvarima, ostavljajući finu strukturu i toniranost. Također sadrži Gotu Kola, prirodne sastojke i ekstrakt lješnjaka koji također pomaže u stvaranju zdravije kože.


Toskanski citrus – je maslac koji se može koristiti za sve tipove kože. Svježi miris ima efekt buđenja. Aloe Vera, Jojoba, Vitamin E i A daju koži fantastičnu njegu i hidrataciju, dok vitamin C daje čistoću, svježinu i zategnutost. Bergamot naranča podiže osjetila mirisa na višu razinu. Kadulja i lavanda djeluju zajedno u borbi protiv stresa te u opuštanju cijelog tijela.

Info: Nardus N.T. d.o.o. 2. Ravnice 1a, Zagreb; www.nardus.com.hr; 01/6671-518;