Hrvatski brendovi s ružičastim srcem: ujedinjeni u borbi protiv raka dojke

Hrvatski ženski brendovi udružili su snage kako bi pružili podršku

by | 27 listopada, 2023

U mjesecu posvećenom podizanju svijesti o rajku dojke i borbi protiv raka dojke, hrvatski ženski brendovi JouJou, Lykke, StarSilk i Tramonto udružili su snage kako bi pružili podršku ženama koje se bore protiv raka dojke i onima koje su tu borbu već izborile. Ova plemenita inicijativa okupila je ove brendove s ciljem podržati Udrugu SVE za NJU, koja pruža iznimnu emocionalnu, informacijsku i logističku potporu ženama oboljelima od raka.

Udruga SVE za NJU predano pruža psihosocijalnu podršku, informativne resurse te logističku pomoć ženama suočenima s izazovima raka dojke. Njihov rad uključuje i projekt Centar za psihološku pomoć, gdje pružaju neprocjenjivu podršku ženama u najtežim trenucima. Osim toga, udruga aktivno educira o prevenciji bolesti i zdravim načinima života.

Ovi inspirirajući brendovi, JouJou, Lykke, StarSilk i Tramonto, odlučili su donirati 5 eura Udruzi SVE za NJU za svaki prodani proizvod označen na njihovim web-stranicama. Ova donacija ključna je za pružanje podrške ženama koje prolaze kroz izazove borbe protiv raka dojke i omogućuje svima da se pridruže toj hvalevrijednoj inicijativi.

Osim što možete kupiti proizvode putem web-stranica ovih brendova, također ćete ih pronaći u Lykke gift shopu, koji se nalazi u centru Zagreba, na adresi Petrinjska 28.

Inicijativa i podrška Udruzi SVE za NJU trajat će do kraja listopada, a vrhunac će biti “ružičasti brunch” zadnje subote u mjesecu, 28. listopada, od 11:00 do 13:00 u Lykke gift shopu gdje će se okupiti vlasnice spomenutih brendova, influencerice i žene iz javnosti, ali i snažne žene iz Udruge SVE za NJU.

Na eventu će sudjelovati i mnogi partneri, stoga ćete moći isprobati matcha latte i iced matcha latte by Materia. Uz njihove divne zelene napitke naći će se i najljepši makaroni Magnolia slastica. Ponuda će se zaokružiti slanim i slasnim sendvičima zagrebačkog Boogie LAB-a, a njima će se pridružiti balončići Freixenet rose pjenušca. Za kraj, svaki kupac dobit će i poklon na dar – rozu ružu koju će omogućiti Cvijet kreativa.

Brend JouJou strastveno kombinira botaničku mudrost i znanstvenu stručnost kako bi ponudio organsku njegu koja obnavlja kožu. Svi proizvodi JouJou brenda su prirodni, nisu testirani na životinjama, pažljivo pakirani u staklene bočice i ručno izrađeni. JouJou potiče korisnike na duboko duhovno iskustvo ljubavi, njege i zadovoljstva kroz svakodnevni ritual njege kože te igra ključnu ulogu u podizanju svijesti o važnosti očuvanja okoliša.

JouJou

 

JouJou

 

Lykke, brend koji mijenja koncept nakita pružajući osobni dodir s mirisnim medaljonima koji bude emocije i uspomene, predstavlja jedinstvene motive koji osnažuju emocionalnu vrijednost i ljubav.

Lykke

 

Lykke

 

StarSilk nas vodi u svijet njege kože i kose s proizvodima izrađenima od najfinije i najmekše svile na svijetu, poznate kao mulberry svila. Nježni prema koži i kosi, štite od znakova starenja i posjeduju antibakterijska svojstva, čineći ih savršenim izborom za osobe s osjetljivom kožom.

 

StarSilk

 

StarSilk

 

Tramonto, hrvatski brend koji spaja eleganciju i sportsku funkcionalnost, obogaćuje našu svakodnevicu ženskim kupaćim kostimima, sportskom odjećom i sportskim uniseks dodacima. Njihov fokus je pružiti visokokvalitetne, udobne i funkcionalne proizvode koji potiču samopouzdanje i eleganciju kod žena.

Tramonto

 

Tramonto

 

Ova hvalevrijedna suradnja znači da svakom kupnjom određenih proizvoda ovih brendova donirate 5 eura Udruzi SVE za NJU, a podrška će biti od iznimne važnosti za žene koje prolaze kroz izazove borbe protiv raka dojke.

Ovo je prilika za sve nas da se pridružimo važnoj misiji podrške i zajedništva. Svaka kupnja označenog proizvoda donira 5 eura Udruzi SVE za NJU, pružajući dragocjen doprinos u borbi protiv raka dojke. Budite dio ove posebne priče, svojim djelima napravimo razliku, osiguravajući da svaka žena koja se suočava s ovom bolešću zna da nije sama. U mjesecu posvećenom podizanju svijesti o raku dojke, svaki korak prema solidarnosti je korak prema ozdravljenju i nadi. Vaša podrška znači svijet i svaka donacija čini razliku.