Bez ovog ruža za usne Jennifer Aniston ne može zamisliti svoju kozmetičku torbicu

Nijansa kao stvorena za dnevne i večernje prilike

by | 14 lipnja, 2024
ruž za tanke usne

Jennifer Aniston poznata je po svom jednostavnom, ali efektnom make-upu. Iako su njezine usne prirodno tanje u odnosu na aktualne standarde ljepote, uvijek su našminkane s mjerom, što ističe njihovu ljepotu na suptilan način.

Odabir ruža za tanke usne može biti izazovan jer određene nijanse mogu vizualno smanjiti usne. No Jennifer je pronašla nijansu koja joj savršeno odgovara i naglašava njezine prirodne konture, bilo da je na snimanju ili u svakodnevnim situacijama. I čini se da dobitnu nijansu poznata glumica ne mijenja, što samo znači da smo mi poželjeli instantno otkriti o čemu je riječ.

ruž za tanke usne

Koji ruž za usne koristi Jennifer Aniston?

Kako je otkrila za Marie Claire, Jennifer Aniston uvijek ima svoj najdraži ruž u torbi. Nijansa koju koristi usnama osigurava punoću, dok satenska završnica doprinosi volumenu. Najbolje od svega jest da je nijansa ruža koju koristi glumica još uvijek na tržištu, a k tome je i izuzetno popularna.

“Tijekom dana ne volim se puno šminkati. Više volim minimalnu šminku. Ružičasto-nude ruž, sloj maskare i možda malo kremastog rumenila. Kad bih morala imati samo pet proizvoda za šminkanje u torbi, to bi bila maskara, balzam za usne, dobar ruž. Volim ruž za usne u nijansi Penelope Pink by Charlotte Tilbury, korektor i parfem u mini pakiranju, tako da ga mogu prskati kad god poželim”, otkrila je Jennifer.

ruž za usne jennifer aniston

Koji je ruž Jennifer Aniston koristila na snimanju serije “Prijatelji”?

Jennifer Aniston je u prethodnom intervjuu otkrila da je kao Rachel Green u seriji “Prijatelji” u većini epizoda nosila određenu nijansu ruža. “MAC ruž u nijansi Paramount. Bila je to prava smeđa nijansa”, otkrila je Jen.

 

Foto: David Livingston/Stringer, Frazer Harrison/Staff via Getty Images Entertainment, Getty Images/Handout via Hulton Archive