Rosie Huntington najseksipilnija žena svijeta

by | 5 svibnja, 2011

Magazin „Maxim“ riješio je dilemu mnogih muškaraca postavivši Rosie Huntington-Whiteley na vrh liste 100 najseksipilnijih žena. Ovaj Viktorijin anđeo i glumica ostavila je za sobom mnoge poznatije dame poput Katy Perry, Megan Fox i nove britanske princeze Kate.

 

Jedan od najomiljenijih časopisa muškaraca širom svijeta, Maxim, u lipanjskom izdanju donosi listu 10 najseksipilnijih žena, a sudeći po njegovom renomeu, nema mesta sumnji da je u rangiranju bilo ikakvih nepravilnosti.
Viktorijin anđeo Rosie Huntington-Whiteley zauzela je prvo mjesto i laskavu titulu najprivlačnije žene svijeta.
Ova 24-godišnja Britanka nedavno je angažirana i na filmu, i to u novom dijelu Transformera (Transformers: Dark of the Moon), čija je premijera najavljena za 1. srpnja.

Mlada zavodnica je iza sebe ostavila mnogo poznatije dame iz svijeta filma, glazbe i svjetskog jet-seta.
Tako je vojvotkinja od Cambridgea i supruga princa Williama, Kate, zauzela 26. mjesto, Megan Fox 17, a Scarlett Johansson 14.
Ipak, najoštrija konkurencija bila je među prvih 10, gdje su se našle Natalie Portman (osma), Anne Hathaway (sedma), izraelski model Bar Rafaeli (šesta), Mila Kunis (peta), Cameron Diaz (četvrta) i Katy Perry (treća).
Ukoliko bilo tko sumnja u kvalitete prvoplasirane dame, na uvid smo mu stavili reklamu britanske kuće donjeg rublja "Agent Provocateur", u kojoj se muškarci upozoravaju što im se može dogoditi ako zaborave na Dan zaljubljenih, a u kojoj Rosie blista s minimalnom količinom odjeće.
Izazovna manekenka i glumica je izjavila da je veoma počašćena titulom i da misli da će joj ona donijeti dosta zabave. Ako je suditi po mišljenju muškaraca širom svijeta, sigurno hoće.

Tagovi: