Robinzonski vikend na Mrežnici uz jogu zvuči kao savršen izlet za kraj ljeta

Odmor za dušu i tijelo uz vraćanje prirodi i samome sebi, smijeh, kupanje, plivanje, veslanje i jogu

by | 9 kolovoza, 2021
robinzonski vikend na mrežnici

Spadate li u istinske ljubitelje prirode, ali i joge te meditacije, izlet na Mrežnicu pod vodstvom Dragice Kopjar, certificirane učiteljice kundalini joge, mogao bi biti idealan za vas.

Sedmi po redu robinzonski vikend na Mrežnici, koji se održava od 21. kolovoza do 22. kolovoza 2021. godine u Robinzonskom kampu Mrežnica (bivši kamp Sound & Vision), Mrežnica, Gornji Zvečaj bb, donosi revijalno obilje dobre zabave, ali i odmor za dušu i tijelo, vraćanje prirodi i sebi, smijeh, kupanje, plivanje, veslanje, jogu, meditacije, pranajame, gonganje, bubnjanje u krugu uz vatru, ples i zvijezde… Sve to održat će se pod okriljem punog Mjeseca.

Organizatorica Dragica Kopjar poručuje da se aktivnosti odvijaju na otvorenom drvenom platou uz rijeku, ispod drveća. “Mjesta ima dovoljno da se raširimo dok vježbamo i uzmemo si dovoljno prostora. Zato je ovo druženje idealno za sve vas koji volite bivanje u prirodi, i to aktivno. Budući da se mnogi od vas ove godine neće i ne mogu zaputiti negdje daleko i izvan naše zemlje, vrijeme je da otkrijemo sve ljepote Lijepe Naše. Pozivam vas na jedinstveno vikend druženje u prirodi, vježbanje kundalini joge, meditacije, povezivanje s Majkom Zemljom i svih 5 elemenata, uživanje u relaksaciji uz planetarne gongove i himalajske zdjele, a navečer druženje uz vatricu i bubnjeve…”, otkriva Dragica, te dodaje kako nam je sada više nego ikad potrebna pauza od silnih loših informacija – svi trebamo vrijeme za sebe, odmak od svakodnevne rutine i stresa, negativnih misli, nezdrave hrane, gradske buke…”

robinzonski vikend na mrežnici

Robinzonski vikend na Mrežnici

Nesumnjivo, na ovom čarobnome mjestu možete se odmaknuti od svojih svakodnevnih briga i približiti se onome što je za vas doista važno u životu, te to spoznati. “Okupajte se u Mrežnici, odveslajte kanuom do slapa, prodišite punim plućima i napunite se čistim zrakom na ovom prekrasnom čarobnom mjestu, na osami, daleko od gradske buke i prometa, gužve i virusa. Odmorite se u prekrasnom Robinzonskom kampu i ostavite svakodnevne brige i stres iza sebe, povežite se još dublje sa svojom dušom, povežite se Majkom prirodom i Zemljom. U prekrasnoj prirodi pronađite svoje drvo i zagrlite ga, hodajte bosi po travi, osamite se, budite u tišini, meditirajte, pridružite se grupi, radite jogu, plešite, pjevajte, bubnjajte u krugu, upoznajte nove prijatelje… Bivajte u sadašnjem trenutku. Također, ne ustručavajte se ponijeti sa sobom i neki instrument koji svirate, npr. gitaru, bubanj, djembe, didgerido… Ovaj događaj otvoren je svima, uključujući obitelji, djecu i kućne ljubimce”, poručuje organizatorica.

Noćenje je u kampu u malim drvenim kućicama. Broj mjesta za noćenje je ograničen pa požurite s prijavama jer kućica nema mnogo. Također, možete ponijeti i svoj šator te boraviti u njemu. Voditeljica programa je Dragica Kopjar/Sarab Varta Kaur. Naknada za dvodnevni program + noćenje u kampu i druge troškove iznosi samo 460 kn. Naknada za program samo u subotu + dnevna ulaznica za kamp iznosi 310 kn. Moguće je doći još dan ranije, u petak, i boraviti u kampu. Prijave su obavezne, kao i uplate dijela ili cijelog iznosa na račun pri prijavi, (detalji računa za uplatu po prijavi). Prijave i sve dodatne obavijesti na: Dragica Kopjar, mob 091 9759304 e-mail: [email protected]

robinzonski vikend na mrežnici

Prijevoz do kampa i natrag organizirate sami, ili vam organizatori u tome pomažu. Ako nemate svoj prijevoz, javite se svejedno, nemojte da vas to spriječi u prijavi i dolasku na Mrežnicu. Organizatori će vas spojiti s nekim tko ima mjesta u autu. Predviđeni dolasci u kamp u subotu, 21. kolovoza, su od 10 sati nadalje, kako biste imali vremena za sebe, kupanje, šetnje…

Događaj je humanitarnog karaktera, kao i svaki puta do sada, a prikupljene donacije namijenjene su za Projekt izgradnje dječjih igrališta u sklopu siromašnih osnovnih škola u Ugandi, te izgradnju Osnovne škole Blue Angel. Više o projektima udruge Plavi anđeo pročitajte na webu i Facebook stranici.

Foto: PR