Što kažete na retreat tijekom kojeg ćete otpustiti stres i probuditi ljubav sami prema sebi?

by | 18 kolovoza, 2022

Osjećate li se preopterećeno, iscrpljeno, kao da ste u začaranom krugu? Osjećate li da ste spremni napraviti promjenu i pritisnuti reset u svom životu? Možda vam je potrebno novo iskustvo u novom okruženju.

Kako voljeti sebe – nitko nam nije pokazao. Kako biti nježan prema sebi samome kad je teško? Dopustiti sami sebi da odtugujemo, prihvatimo, razumijemo. Da je snaga biti nježan, osjećajan, empatičan. Mnoge od nas dobar dio života provele su ili provode u tome da se osuđuju i ne prihvaćaju. Želimo se popraviti, izmijeniti, biti poput nje ili njega. Gdje smo tu mi?
Gdje sam tu Ja?

“Buđenje ljubavi u sebi” četverodnevni je program namijenjen ženama – jer vrijeme je da se zavolimo!

Program je osmišljen tako da se na nježan način prepustite svojoj autentičnosti i jedino što se od vas traži jest fleksibilnost uma i aktivno sudjelovanje. Pomoći će vam da istražite svoje misli, tijelo i duh te uistinu osjetite i primijetite što se tamo odigrava. Uz podršku mora i vjetra, dopustit ćemo sebi da budemo svoje. Grupna podrška na putu spoznaje da nismo usamljene u svome iskustvu daje nam snage da dublje zaronimo u svoju nutrinu i prihvatimo sve ono što smo potisnuli, ignorirali, odbacili; sve one dijelove sebe koje smo obezvrijedili jer smo smatrali da nam oduzimaju moć i čine nas slabima.

retreat za žene

Ovaj retreat je za vas ako želite:

– preuzeti kontrolu nad svojim mislima i osjećajima
– razviti ljubav i nježnost prema sebi
– otpustiti stres, žaljenje, tjeskobu, krivnju, bijes
– odvojiti malo vremena za sebe kako biste osjetili unutarnji mir i uživanje u sadašnjem trenutku.

Retreat “Ljubav prema sebi” odvija se u terminu od 7. do 10. rujna 2022., a sve detalje o prijavi možete pronaći na službenoj stranici.

Ponuda retreata uključuje:

– 4-dnevni program Buđenje ljubavi u sebi
– Jutarnje rituale disanja Ritma daha
– dnevne grupne coaching radionice
– alate za razvijanje osobne prakse koja će vam pomoći u svakodnevnom životu
– radionica – “Emocije moje drage”
– vođene meditacije kraj mora
– večernja okupljanja uz dijeljenje u kojem stvaramo ženski krug podrške
– tips & tricks kako se nositi sa stresnim situacijama

Odlazite sa:
– snimljenim audio-meditacijama namijenjenim podršci u procesu nakon retreata
– priručnikom i radnom bilježnicom u PDF- u

retreat za žene

Arhetip čarobnice pratit će nas na ovom retreatu jer smo toliko toga do sada u životu “iščarobirali”. Čarobnica je prirodni trgovac i ona ne prodaje robu već iskustvo posjedovanja magije. Ona će nas pridržati u elementu vatre koji nam nosi vrijeme u kojem se retreat održava i moru po kojem plovimo. I u čaju koji pijemo tijekom cijelog retreata.

Grupa prima osam polaznica. Pristup programu je gotovo individualan. Cijena programa po osobi u dvokrevetnoj kabini: 1.500 €

retreat za žene

Foto: PR