U Reservedu sada možete kupiti i zgodne stvarčice za dom. Donosimo najzanimljivije iz Home linije

by | 23 veljače, 2023
reserved stvari za dom

Nije novost da high street brendovi, osim odjeće, nude i stvari za dom. Trend je ovo koji su potaknuli brendovi poput H&M-a i Zare, a sada je u ovaj vlak uskočio i poljski Reserved. 

Jedan od omiljenih high street brendova u Hrvatskoj predstavio je Home liniju koja, kao i u slučaju predvodnika ovog trenda donosi zgodne i aktualne komade za dom. Reserved Home linija tako se trenutačno sastoji od Romantične, Minimalističke i Klasične kolekcije te donosi šaroliki izbor – od dekorativnih predmeta za dječju sobu pa sve do stvarčica za kućne ljubimce

stvari za dom

reserved stvari za dom

Reserved Home 

Volite li klasičan stil uređenja doma, budite sigurni da ćete u istoimenoj Reserved liniji pronaći nešto za sebe. Sofisticirana i elegantna, ova kolekcija fokusira se na materijale poput mramora, na monokromatski izbor boja te klasične uzorke.

Nešto razigranija, romantična kolekcija pomoći će vam stvoriti toplu i ugodnu atmosferu u domu zahvaljujući prirodnim materijalima, botaničkim uzorcima i pastelnim nijansama. Minimalistička kolekcija je pak ona koja u fokus stavlja funkcionalnost i osjećaj spokoja, čemu većina nas teži kad je riječ o uređenju doma. 

reserved stvari za dom

Reserved Home u svojoj ponudi nudi i Premium kolekciju s nešto višim cijenama od ostatka linije, u kojoj ćete pronaći posteljinu, svjetiljke i različite dekorativne predmete. 

Želite li osvježiti svoj dom pokojom sitnicom, svakako zavirite u Reserved home ponudu, a ako ste trenutačno samo u potrazi za inspiracijom, provjerite naš izbor Instagram profila koji će vam istu zasigurno osigurati. 

Foto: Reserved