Instagram profili koji će vam dati inspiraciju za uređenje interijera

by | 18 veljače, 2023
instagram profili za uređenje doma

Iako neki o tome razmišljaju cijelu godinu, posebice dolaskom proljeća, sve se više teži nekom preuređenju  doma. Ako vi planirate isto ove godine, možda nije naodmet da zavirite na Instagram profile koji su fantastično mjesto za pronaći inspiraciju baš za svaki kutak vašeg doma.

Instagram kao vizualna društvena mreža savršeno je mjesto gdje odmah možete vidjeti fotografije kako nešto izgleda i dobiti ideju kako bi to izgledalo u prostorijama vaše kuće ili stana. Iako ih ima pregršt i teško je izdvojiti samo nekoliko, danas smo izdvojili one na koje najčešće svraćamo i koje pratimo. Priznajemo, neke od njih volimo samo gledati i jednostavno maštati, dok nam drugi itekako služe kao pomoć u osmišljavanju ideja.

Sve u svemu, uvijek se vodite svojom intuicijom, pazite na detalje koji mogu biti ključni, a cijelo uređenje prilagodite svome prostoru jer ćete ga tako i u maksimalnoj mjeri iskoristiti. Trendovi se mijenjaju svake godine i uistinu ih je nemoguće pratiti. Od skandinavskog stila koji je definitivno u prednosti pa sve do minimalizma i boho stila, važno je samo da idete za onime što volite i težite nekoj bezvremenskoj noti za svoj dom. Jer to je mjesto u kojem se morate osjećati opušteno, to je vaša oaza mira.

Zavirite u profile koje smo odabrali i pronađite inspiraciju za sebe:

Instagram profili za inspiraciju pri uređenje interijera

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole ♡ (@weissmacherei)

Foto: Instagram, FollowTheFlow iStock/Getty Images Plus via Getty Images